- 45,726
- 34,508
- 113
Restbet 100 spın eklemıs bak heleAcil kupon yapmam lazım etrafa bakınalım
Ekli dosyalar
-
820.9 KB Görüntüleme: 12
Restbet 100 spın eklemıs bak heleAcil kupon yapmam lazım etrafa bakınalım
2kSen ne kapatırdın
Tamam abi bakınalımAcil kupon yapmam lazım etrafa bakınalım
Hangi oyunda bu bana eklememiştir ya keşke eklese ya ulan benfica'da 86'da attı o kadar emindim ki 2-1 yapacağına 80'lerde diyordum 2-1 olur anasını satayım oldu yaRestbet 100 spın eklemıs bak hele
Apo dayım ciğerinden çıksın o para onun
Fortune of gatesHangi oyunda bu bana eklememiştir ya keşke eklese ya ulan benfica'da 86'da attı o kadar emindim ki 2-1 yapacağına 80'lerde diyordum 2-1 olur anasını satayım oldu ya
ben de besiktaştan emindm 2 2 iken bjkye vercekler diye 40k girdi :dHangi oyunda bu bana eklememiştir ya keşke eklese ya ulan benfica'da 86'da attı o kadar emindim ki 2-1 yapacağına 80'lerde diyordum 2-1 olur anasını satayım oldu ya
Yeğen ben üzerine işedim o paranın çoktanApo dayım ciğerinden çıksın o para onun
Ya emindim derken yani hissediyorum sen de hislerine güvenerek Oynamışsın Demek ki yanıltmış seni bazen yanıltıyor Ama çoğu zaman geliyor hislerimizben de besiktaştan emindm 2 2 iken bjkye vercekler diye 40k girdi :d
O hislerimiz anca oynamadigimiz kuponda gelir çoğu zaman kral🙂Ya emindim derken yani hissediyorum sen de hislerine güvenerek Oynamışsın Demek ki yanıltmış seni bazen yanıltıyor Ama çoğu zaman geliyor hislerimiz
Kupon yapamadım ya ondan krizin varAh ulan jojo 950 oldun 1k da olabilirdin kupon yapacaktık ulan ne gudubetsin
Kapandı konu vermiş parayıO kansız dediğiniz kißi dün rolingte kazanıyodu 12k kimden çarptı
Tamamdır bilgim yoktuKapandı konu vermiş parayı
Vermişse sıkıntı yok ya dediğim gibi Allah çarşısına pazar versinKapandı konu vermiş parayı
Yanlış yaptım abi akşam çekmemekle bakalım gelir inşallah bir şeylerAh ulan jojo 950 oldun 1k da olabilirdin kupon yapacaktık ulan ne gudubetsin
Sıkma canını olur bir şeyler yine bir yerden şansımız dönerYanlış yaptım abi akşam çekmemekle bakalım gelir inşallah bir şeyler