Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,937
32,179
113
@RuLing hatırlıyor musun geldi Buraya 5000 lira sahte siteye yatırdım falan dedi senin derdini mi dinleyeceğim dedim Benim derdim bana yetiyor falan yaptım ya hatırlıyorum değil mi o günü 2-3 gün önce mi Ne iyi ki de demişim lan normalde kimseye böyle demem de işte nedense buna bu şekilde davrandım allah söyletti demek ki

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,647
2,300
113
@RuLing hatırlıyor musun geldi Buraya 5000 lira sahte siteye yatırdım falan dedi senin derdini mi dinleyeceğim dedim Benim derdim bana yetiyor falan yaptım ya hatırlıyorum değil mi o günü 2-3 gün önce mi Ne iyi ki de demişim lan normalde kimseye böyle demem de işte nedense buna bu şekilde davrandım allah söyletti demek ki
Hatırlıyorum abi hatta sana dedim abi bozucam bunu dedim anlamışız nasıl insan olduğunu yazdığından anlıyorum onun karakterini

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
726
2,401
93
Madem yedin bi halt söyle adama irademe sahip olamadım kaybettim parayı biraz idare et beni de insan ol kayıplara karışmak nedir

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,827
3,302
113
@Muroo1988 dolandırıcı site

Çekim yapabilmek için minimum kazanç tutarı 10.000 TL, maksimum çekim tutarı ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir. Çekim talebi oluşturabilmek için, elde edilen kazanç tutarının %25’i kadar yatırım yapılması gerekmektedir

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,647
2,300
113
@Muroo1988 dolandırıcı site

Çekim yapabilmek için minimum kazanç tutarı 10.000 TL, maksimum çekim tutarı ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir. Çekim talebi oluşturabilmek için, elde edilen kazanç tutarının %25’i kadar yatırım yapılması gerekmektedir
Çektik yedik mesela yani 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...