- 62,937
- 32,179
- 113
O Dubai çikolatası ile aynı kişi miDubai dondurmasi ile aynı kişiymiş bide benide dolandırdı o kansız it
O Dubai çikolatası ile aynı kişi miDubai dondurmasi ile aynı kişiymiş bide benide dolandırdı o kansız it
ÖyleymişO Dubai çikolatası ile aynı kişi mi
S onu daha istediği kadar isim değiştirsin buraya tanımadığım bir isim gelirse bizimle muhattap olmaya çalışırsa iki kelime eder Bozar gönderirim bir daha da gelemez forumun huzurunu kaçıramaz bizim huzurumuzuÖyleymiş
Evet lan aynı kişiO Dubai çikolatası ile aynı kişi mi
Sen ne kapatırdınDubai dondurmasi ile aynı kişiymiş bide benide dolandırdı o kansız it
Aynen böyle laf söyleyince sana tepkimesi yoksa o adamdan uzak dur mutlaka sinsilik peşindedirBir insanı çok bozduğun zaman hep alttan alıyodu bu işin uzmanlığını okumuş bu ya
Hatırlıyorum abi hatta sana dedim abi bozucam bunu dedim anlamışız nasıl insan olduğunu yazdığından anlıyorum onun karakterini@RuLing hatırlıyor musun geldi Buraya 5000 lira sahte siteye yatırdım falan dedi senin derdini mi dinleyeceğim dedim Benim derdim bana yetiyor falan yaptım ya hatırlıyorum değil mi o günü 2-3 gün önce mi Ne iyi ki de demişim lan normalde kimseye böyle demem de işte nedense buna bu şekilde davrandım allah söyletti demek ki
Yakalıyorum ya bir de çok abi çekenler de para peşinde Bunu unutma herkese abi çekenlerAynen böyle laf söyleyince sana tepkimesi yoksa o adamdan uzak dur mutlaka sinsilik peşindedir
Yeni isimle döndüğünde ilk seni dolandıracak gibi hissediyorumHatırlıyorum abi hatta sana dedim abi bozucam bunu dedim anlamışız nasıl insan olduğunu yazdığından anlıyorum onun karakterini
O benim konuda kimse onu dolandıramaz 😄Yeni isimle döndüğünde ilk seni dolandıracak gibi hissediyorum
Dayı bende girim o zaman ya konuya 5 kere dolandırdilar forumda😂O benim konuda kimse onu dolandıramaz 😄
🤣🤣 o anca etrafında dolanır dönme dolap gibi biz yalın ayak gezdik sokakta çakalı kokusundan anlarız için rahat olsunYeni isimle döndüğünde ilk seni dolandıracak gibi hissediyorum
Insan kardesıne bunu yapar mı beNerde krdsm bu gol
Farkındaysan sildim geri@Muroo1988 dolandırıcı site
Çekim yapabilmek için minimum kazanç tutarı 10.000 TL, maksimum çekim tutarı ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir. Çekim talebi oluşturabilmek için, elde edilen kazanç tutarının %25’i kadar yatırım yapılması gerekmektedir
Ya Metin sen niye rahat durmuyorsun yaInsan kardesıne bunu yapar mı be
Çektik yedik mesela yani 🤣@Muroo1988 dolandırıcı site
Çekim yapabilmek için minimum kazanç tutarı 10.000 TL, maksimum çekim tutarı ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir. Çekim talebi oluşturabilmek için, elde edilen kazanç tutarının %25’i kadar yatırım yapılması gerekmektedir
Acil kupon yapmam lazım etrafa bakınalımÇektik yedik mesela yani 🤣