- 17,131
- 13,977
- 113
İstanbul muroyla komşuyuzApo dayım benim ya nerede yaşıyor abi dayım
İstanbul muroyla komşuyuzApo dayım benim ya nerede yaşıyor abi dayım
Apo dayım 🤣🤣 komşusunuz bide 🤣🤣 kulaklarını kemiririm dayım benim bursaya gel bir günİstanbul muroyla komşuyuz
2 ay önce geldim yeğen stadın oraya hemde cenaze vardı bir tanıdığınApo dayım 🤣🤣 komşusunuz bide 🤣🤣 kulaklarını kemiririm dayım benim bursaya gel bir gün
Yeni stadamı dayı Allah rahmet eylesin2 ay önce geldim yeğen stadın oraya hemde cenaze vardı bir tanıdığın
Yeni stad yeğenYeni stadamı dayı Allah rahmet eylesin
O şahsın konuda gördüm yazdıklarını hiç muhatap olup canını sıkma boşunaMurom keyifler nasıl
Apo dayım benim ya ölmezsek sağ kalırsak muroo reisin yanına gelicem yaza doğru senide görürüm inşallahYeni stad yeğen
İnşallah yeğen gel ağırlayalım seniApo dayım benim ya ölmezsek sağ kalırsak muroo reisin yanına gelicem yaza doğru senide görürüm inşallah
Dayım benim eyvallah gelicem inşallah baş tacısınİnşallah yeğen gel ağırlayalım seni
Apo dayı naylonu alıp eritip eline koluna damlatıcan onun bak nasıl inliyor@NoEscapE reis sen nasıl dümenciye güvenirsin ya aklım almıyor valla
EyüpApo dayım benim ya nerede yaşıyor abi dayım
Kötü Vallahi moral bozukMurom keyifler nasıl
Bu film on numara var ya babasını öldürüyorlar Komiser babası
Dost vallaji bana bi yamuk yapmadı bu zaman kadar@NoEscapE reis sen nasıl dümenciye güvenirsin ya aklım almıyor valla
Vallahi sana yamuk yapsa da yapmasa da yanlış anlama beni Kral adam severim seni o Bir daha bu konuya gelirse sülalesinden girer çıkarım gelmesin buraya dahaDost vallaji bana bi yamuk yapmadı bu zaman kadar
Eyüpte simit ısmarlar ozaman apo dayım benim
Teleferik turu yaptırır sanaEyüpte simit ısmarlar ozaman apo dayım benim
O yavuşak öyle biri ki önce güven kazanıyor sonra vurgun yapıyorDost vallaji bana bi yamuk yapmadı bu zaman kadar