Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Ben anca öğleden sonra uyanırım uyuyunca bakalım abi olur bir şey illa
Bak o maç yatağın vardı ya hani 2-0'dı yemin ediyorum 2,5 üstünün üstünü tıkladım vbette sana atacaktım bak 2,5 üstü olacak diyecektim 2.20 oranı vardı 3'ü de attı böyle namussuz bir takım ikinci yarı üstüne var ya En az diyorum bak 4 liranın üzerindedir

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,561
2,236
113
Bak o maç yatağın vardı ya hani 2-0'dı yemin ediyorum 2,5 üstünün üstünü tıkladım vbette sana atacaktım bak 2,5 üstü olacak diyecektim 2.20 oranı vardı 3'ü de attı böyle namussuz bir takım ikinci yarı üstüne var ya En az diyorum bak 4 liranın üzerindedir
Oynasan gelmez oynamasan gelir tam kayışları kopartmalık 🤣🤣 hayırlı geceler muroo abi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Utanmadan 3-1 ya da 4-0 olacak bak gör ben böyle bir şey olamaz ya ilk yarı 0-0 golü geri aldı namussuz içeri

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Muro at bakym rol olcakl 3-5 lira dağıtım diye nasıl dolacak bura;)
Öyle adamlara ters yapıyorum gelemez buraya net konuşuyorum ya çıkarcı adamların işi yok burada o değil de şu virüspet 16 soru sordu her gün bir tane ya 8 ya 10 soru Bildik tam emin değilim bunun eklemesi ne zaman oluyor biliyor musun

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,834
3,533
113
Öyle adamlara ters yapıyorum gelemez buraya net konuşuyorum ya çıkarcı adamların işi yok burada o değil de şu virüspet 16 soru sordu her gün bir tane ya 8 ya 10 soru Bildik tam emin değilim bunun eklemesi ne zaman oluyor biliyor musun
kripto hesap var mı sende açtın mı kripto

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,834
3,533
113
kripto hesap var mı sende açtın mı kripto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...