- 62,849
- 32,130
- 113
Kot mont bir şeyler kovalayacağım yapacağım yaGünde 1 miş alabiliyorsun ozaman inşallah yarın birşeyler olur destek çıkarım zor ama bakalım abi
Kot mont bir şeyler kovalayacağım yapacağım yaGünde 1 miş alabiliyorsun ozaman inşallah yarın birşeyler olur destek çıkarım zor ama bakalım abi
Ben anca öğleden sonra uyanırım uyuyunca bakalım abi olur bir şey illaKot mont bir şeyler kovalayacağım yapacağım ya
Uyu istersen kral sıkıntı yok Ben buralardayım uyu sen uykunu al ben harmanlıktan uyuyamıyorum istesem uyuyamıyorumBen anca öğleden sonra uyanırım uyuyunca bakalım abi olur bir şey illa
Tamamdır abi dikkat et kendine Allaha emanet ol olucak inşallah bir şeylerUyu istersen kral sıkıntı yok Ben buralardayım uyu sen uykunu al ben harmanlıktan uyuyamıyorum istesem uyuyamıyorum
Bak o maç yatağın vardı ya hani 2-0'dı yemin ediyorum 2,5 üstünün üstünü tıkladım vbette sana atacaktım bak 2,5 üstü olacak diyecektim 2.20 oranı vardı 3'ü de attı böyle namussuz bir takım ikinci yarı üstüne var ya En az diyorum bak 4 liranın üzerindedirBen anca öğleden sonra uyanırım uyuyunca bakalım abi olur bir şey illa
Sen de Kral adam Allah rahatlık versinTamamdır abi dikkat et kendine Allaha emanet ol olucak inşallah bir şeyler
Oynasan gelmez oynamasan gelir tam kayışları kopartmalık 🤣🤣 hayırlı geceler muroo abiBak o maç yatağın vardı ya hani 2-0'dı yemin ediyorum 2,5 üstünün üstünü tıkladım vbette sana atacaktım bak 2,5 üstü olacak diyecektim 2.20 oranı vardı 3'ü de attı böyle namussuz bir takım ikinci yarı üstüne var ya En az diyorum bak 4 liranın üzerindedir
Eyvallah abiSen de Kral adam Allah rahatlık versin
Rahat ol bu konuyu herkes gelmez 😄Turnikeye sizi bırakmışlar, rol var desen burası 300 olur timsah gibi bekliyolar köşede![]()
Bas başa kaldık mi Muro sonundaRahat ol bu konuyu herkes gelmez 😄
Yok başka Başka kalmadık dm'den de konuştuğum var 😄😄😄😄Bas başa kaldık mi Muro sonunda
Muro at bakym rol olcakl 3-5 lira dağıtım diye nasıl dolacak buraRahat ol bu konuyu herkes gelmez 😄
Öyle adamlara ters yapıyorum gelemez buraya net konuşuyorum ya çıkarcı adamların işi yok burada o değil de şu virüspet 16 soru sordu her gün bir tane ya 8 ya 10 soru Bildik tam emin değilim bunun eklemesi ne zaman oluyor biliyor musunMuro at bakym rol olcakl 3-5 lira dağıtım diye nasıl dolacak bura![]()
kripto hesap var mı sende açtın mı kriptoÖyle adamlara ters yapıyorum gelemez buraya net konuşuyorum ya çıkarcı adamların işi yok burada o değil de şu virüspet 16 soru sordu her gün bir tane ya 8 ya 10 soru Bildik tam emin değilim bunun eklemesi ne zaman oluyor biliyor musun
kripto hesap var mı sende açtın mı kriptoÖyle adamlara ters yapıyorum gelemez buraya net konuşuyorum ya çıkarcı adamların işi yok burada o değil de şu virüspet 16 soru sordu her gün bir tane ya 8 ya 10 soru Bildik tam emin değilim bunun eklemesi ne zaman oluyor biliyor musun
Yokkripto hesap var mı sende açtın mı kripto