Ne sardı abi muhabbet sigara sarsan bu kadar sarmaz muhabbet 🤣🤣@RuLing saat 4.00 oldu sabah oldu ha 😄
Hahahahhahahahahahaha
Dm othgerHahahahhahahahahahaha
Unlu mamül muro a.ş limited şirket 😁Dm othger
HahahahahaahhahahaUnlu mamül muro a.ş limited şirket 😁
İkiside tek maç istersenUlan Akşam akşam ne güldüm ya şu bet vakti gündüz alacağım bunu bak gör bine bin veriyor firebeti tek maç oynayabiliyorsun ana para acaba tek mi aç mı onu sormadım bugün bir tanesi yatırdı benim hesaba frebeti de kaybetti Kendi oynadı ana parayı da kaybetti bir sefere mahsus öyle kabul ettim dedim Daha da etmem Çünkü kendimiz çekim yapmadan mal Bonus olmayalım 😄
Çok iyiymiş yemin ediyorum var ya ben bunu her türlü yaparım diye tahmin ediyorum Joker de böyle miİkiside tek maç istersen
Joker kötü yav bunun yanında freebet 3lu kombine istiyo ama o da min 2kat çektiriyo o bakimdan iyiÇok iyiymiş yemin ediyorum var ya ben bunu her türlü yaparım diye tahmin ediyorum Joker de böyle mi
Ee tekrar alabiliyon mu abi bonusuUlan Akşam akşam ne güldüm ya şu bet vakti gündüz alacağım bunu bak gör bine bin veriyor firebeti tek maç oynayabiliyorsun ana para acaba tek mi aç mı onu sormadım bugün bir tanesi yatırdı benim hesaba frebeti de kaybetti Kendi oynadı ana parayı da kaybetti bir sefere mahsus öyle kabul ettim dedim Daha da etmem Çünkü kendimiz çekim yapmadan mal Bonus olmayalım 😄
Günde 1Ee tekrar alabiliyon mu abi bonusu
Alabiliyorsun herhalde ya no Bonus değilim kiEe tekrar alabiliyon mu abi bonusu
Ne kadar çekin bundan O bed vakti maksimum ne kadar çektiriyorGünde 1
Max 10katiNe kadar çekin bundan O bed vakti maksimum ne kadar çektiriyor
Günde 1 miş alabiliyorsun ozaman inşallah yarın birşeyler olur destek çıkarım zor ama bakalım abiAlabiliyorsun herhalde ya no Bonus değilim ki
İyiymiş 10.000 lira yaniMax 10kati