Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,568
31,917
113
Ulan Akşam akşam ne güldüm ya şu bet vakti gündüz alacağım bunu bak gör bine bin veriyor firebeti tek maç oynayabiliyorsun ana para acaba tek mi aç mı onu sormadım bugün bir tanesi yatırdı benim hesaba frebeti de kaybetti Kendi oynadı ana parayı da kaybetti bir sefere mahsus öyle kabul ettim dedim Daha da etmem Çünkü kendimiz çekim yapmadan mal Bonus olmayalım 😄

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Ulan Akşam akşam ne güldüm ya şu bet vakti gündüz alacağım bunu bak gör bine bin veriyor firebeti tek maç oynayabiliyorsun ana para acaba tek mi aç mı onu sormadım bugün bir tanesi yatırdı benim hesaba frebeti de kaybetti Kendi oynadı ana parayı da kaybetti bir sefere mahsus öyle kabul ettim dedim Daha da etmem Çünkü kendimiz çekim yapmadan mal Bonus olmayalım 😄
İkiside tek maç istersen

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,509
2,184
113
Ee tekrar alabiliyon mu abi bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...