Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,250
2,018
113
Benim burada çoğu çekemez kazanmamı istemez ama onlara inat öyle bir çekim paylaş yapacağım ki burada az kaldı çatlamaktan duvardan duvara Vuracaklar kendilerine
Valla muro ben herkesın kazanmasını ısterım sıte kazanacagına biz kazanalım bazı kötü art nıyetlıler var farkındayım bende onun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,706
32,044
113
Valla muro ben herkesın kazanmasını ısterım sıte kazanacagına biz kazanalım bazı kötü art nıyetlıler var farkındayım bende onun
Burada çok var öyle karı gibi ulan karı bile bunların yanında delikanlıdır Emin ol öyle bir kıskançlık yok sen kazan deli oluyor harbi böyle deli oluyor anlatamıyorum ki onların huyunu böyle yaşamadan Anlatamıyorum o huyu da allah kimseye vermesin

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,561
2,236
113
Burada çok var öyle karı gibi ulan karı bile bunların yanında delikanlıdır Emin ol öyle bir kıskançlık yok sen kazan deli oluyor harbi böyle deli oluyor anlatamıyorum ki onların huyunu böyle yaşamadan Anlatamıyorum o huyu da allah kimseye vermesin
Amin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,706
32,044
113
Seni çekemeyen gitsin tarlada bali çeksin abi
Çok var forumda ama gariplerin elinden bir şey gelmiyor çok da bAnlatmaya çalıştılar beni allah'tan başkan adminler ayıklar yol yordam görmüşler Ayıklar bana insanları zaten konuşmasından tavrından çözersin

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,530
2,860
113
Benim burada çoğu çekemez kazanmamı istemez ama onlara inat öyle bir çekim paylaş yapacağım ki burada az kaldı çatlamaktan duvardan duvara Vuracaklar kendilerine
Abi neden istemesinler buradaki çoğu kişi kumarbaz ben isterim herkes kendi durumuna göre bi şeyler kazanıp kendini kurtarsın .. bazı patavatsızlar var onlarla da muhattap olmamak lazım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,706
32,044
113
Abi neden istemesinler buradaki çoğu kişi kumarbaz ben isterim herkes kendi durumuna göre bi şeyler kazanıp kendini kurtarsın .. bazı patavatsızlar var onlarla da muhattap olmamak lazım
Ben bu konuyu niye açtım burada sevdiğim 3-4 tane dostum var onlarla muhabbet etmek için boş tenekeler geldiği zaman ters teperim fazlasıyla gerekirse Sonuna kadar giderim o da komple banlanır ben de banlanırım

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,561
2,236
113
Çok var forumda ama gariplerin elinden bir şey gelmiyor çok da bAnlatmaya çalıştılar beni allah'tan başkan adminler ayıklar yol yordam görmüşler Ayıklar bana insanları zaten konuşmasından tavrından çözersin
Sorun olsa burada barındırmazlar bizi zaten abi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,706
32,044
113
O patavatsızlar yüzsüz olmuş git desen geleyim mi diye anlar
İstediğin kadar gelmeye çalışsın forum kuralları gereği huzursuzluk çıkaran banlanır direkt başkana adminlere yazarım konudan uzaklaşır ya da banlanır çünkü biz bizeyiz burada muhabbet yeri burası huzursuzluk çıkaranı bam Bam bambam

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,561
2,236
113
İstediğin kadar gelmeye çalışsın forum kuralları gereği huzursuzluk çıkaran banlanır direkt başkana adminlere yazarım konudan uzaklaşır ya da banlanır çünkü biz bizeyiz burada muhabbet yeri burası huzursuzluk çıkaranı bam Bam bambam
Kimseye bi zararımız yok bizim burada bizi istemeyen yazmasın buraya çok basit kendine konu açabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...