- 3,559
- 2,233
- 113
Unlu mamül işine giriyoruz muroo abiyleŞimdi planlar da ne var
Burda memur çok dikkat edin 😂😃Unlu mamül işine giriyoruz muroo abiyle
Muro aylık tahsilatı tek maça atatUnlu mamül işine giriyoruz muroo abiyle
Bak pasta videosu attım yukarıdaBurda memur çok dikkat edin 😂😃
Tahsilatı alsak gider şikeli maç oynarız dandik sitede ne işimiz varMuro aylık tahsilatı tek maça atat
Şuraya bakınca 3 kere gasp 2 kere adam yaralama görüyorumBenim Nereme esgal tertemiz insanım Ekli dosyayı görüntüle 927417
Resmi sildim tertemiz insan yaŞuraya bakınca 3 kere gasp 2 kere adam yaralama görüyorum
Eyvallah Kral adam baş tacısınRabbim nazarlardan saklasın abi 😁😁
Saçmalama muro ya senden değerli değil dostum şimdi benim kalbimi kırdın smaKendime Diyecek laf bulamıyorum
Olsa ne olur fark eder mi bizim kimseden korkumuz yok Kral biz bir şey satmıyoruz etmiyoruz gitsinler satanları alsınlarBurda memur çok dikkat edin 😂😃
Kayıp bonusunu arkada 14k yapmissinSaçmalama muro ya senden değerli değil dostum şimdi benim kalbimi kırdın sma
Vallahi seni çok sevdiğimden mahcup hissediyorum kendimi o yüzdenSaçmalama muro ya senden değerli değil dostum şimdi benim kalbimi kırdın sma
Eyvallah abi sende öylesin kıyıcısın o kamil resmini görse millete sadaka verirEyvallah Kral adam baş tacısın
Muro adamın 1k Şi gitti şimdi nasıl telafi etcenVallahi seni çok sevdiğimden mahcup hissediyorum kendimi o yüzden
Biz telafi ederiz elbet reis inşallah olurMuro adamın 1k Şi gitti şimdi nasıl telafi etcen
Param olduğu zaman telafi edeceğimMuro adamın 1k Şi gitti şimdi nasıl telafi etcen
Vasco de gama macına bır gol girsin telafi olurMuro adamın 1k Şi gitti şimdi nasıl telafi etcen