Yatırdıgımızı cevirmemize gerek kalmıyor herhslde dost 😂5 k yap 1 k yatır 3 k çek
Yatırdıgımızı cevirmemize gerek kalmıyor herhslde dost 😂5 k yap 1 k yatır 3 k çek
leograndbet114Link varmı
3 ayın 13'ünde komple bitiyor allah'ın izniyle bir ay 20 gün falan var işte belki daha azMuro imzan bittimi senin bro
Onu bilmiyorum dostum yazmışlardı gördüm öyle aklımda kalmış😁Yatırdıgımızı cevirmemize gerek kalmıyor herhslde dost 😂
1 kere 1.3 dan cevircenYatırdıgımızı cevirmemize gerek kalmıyor herhslde dost 😂
Yatırdığın 1000 lirayı çeviriyorsun at 89'da 90'da bir maça yatsın 3k'yı çekYatırdıgımızı cevirmemize gerek kalmıyor herhslde dost 😂
Bugun fener erzurum maçı ilk yarı erzurum 1 golyne 15 k giricektim 4 orandan yemedi yoksa şuan 60 k paramız vardı 😂Onu bilmiyorum dostum yapmışlardı gördüm öyle aklımda kalmış😁
Doğum günü zamanın olsaydı girerdin amaBugun fener erzurum maçı ilk yarı erzurum 1 golyne 15 k giricektim 4 orandan yemedi yoksa şuan 60 k paramız vardı 😂
Ulan ne gündü ya hatırlıyorum doğum günü seninle benim bir gün Aralık mı var İki gün Aralık mı var ben doğum gününde 3-4 bin lira aldım Sen 😄😄😄😄Bugun fener erzurum maçı ilk yarı erzurum 1 golyne 15 k giricektim 4 orandan yemedi yoksa şuan 60 k paramız vardı 😂
Muro bak şimdi olaya gelen kupona bak kayıp bonusla hemde bizi kurtardıDoğum günü zamanın olsaydı girerdin ama
Ben fenere kg yok demiştim gerçi bjk maçındanda yattı 😄Bugun fener erzurum maçı ilk yarı erzurum 1 golyne 15 k giricektim 4 orandan yemedi yoksa şuan 60 k paramız vardı 😂
O zsman 80 bin borö ödedim güzel gelmişti bayaUlan ne gündü ya hatırlıyorum doğum günü seninle benim bir gün Aralık mı var İki gün Aralık mı var ben doğum gününde 3-4 bin lira aldım Sen 😄😄😄😄
Tebrikler reisMuro bak şimdi olaya gelen kupona bak kayıp bonusla hemde bizi kurtardı
Bu ne aman diyeyim atma buraya Şimdi 100 kişi yazar hiç konuya yazmayan adamlarMuro bak şimdi olaya gelen kupona bak kayıp bonusla hemde bizi kurtardı
Geldi miMuro bak şimdi olaya gelen kupona bak kayıp bonusla hemde bizi kurtardı
Sen bir milyon Kazan yaO zsman 80 bin borö ödedim güzel gelmişti baya
Para gittiki yazssa ne olur kredi ödedimBu ne aman diyeyim atma buraya Şimdi 100 kişi yazar hiç konuya yazmayan adamlar
Heh şimdi olduPara gittiki yazssa ne olur kredi ödedim