- 3,744
- 2,384
- 113
Hangi işe abi@RuLing ne diyorsun bu işe
Hangi işe abi@RuLing ne diyorsun bu işe
Kral Ben gelemem çok sinirli adamım o yüzden evlenmedim yaAbi bacanak olurduk belki ne var yani istemiyorsan söyle bacanak olmayız 🤣
EvlenmeHangi işe abi
Şaka bir yana içim de sıkıntı var ben aynı yerde kızla çalıştım 4 sene beraber evde kaldık 3 sene evlenelim dedim sorumluluk alamam dedi dedim terket şehri çektim emaneti kendime dayadım sonra yemedi çıktım evden bir daha uğramadım her sabah kabusla uyanıyorum rüyama giriyor ama konuşmuyor 2 seneyi geçti Ahtım vardı yapacaktım ama yapmadımEvlenme
Değmez hiçbir şey için Kral kendi canına değmez hiçbir şey için Kral kendi canına unutma bunuŞaka bir yana içim de sıkıntı var ben aynı yerde kızla çalıştım 4 sene beraber evde kaldık 3 sene evlenelim dedim sorumluluk alamam dedi dedim terket şehri çektim emaneti kendime dayadım sonra yemedi çıktım evden bir daha uğramadım her sabah kabusla uyanıyorum rüyama giriyor ama konuşmuyor 2 seneyi geçti Ahtım vardı yapacaktım ama yapmadım
Saplantı olmuştu abi bende biliyon anlattım sana durumumu verilmiş sadakam varmış çok şükürDeğmez hiçbir şey için Kral kendi canına değmez hiçbir şey için Kral kendi canına unutma bunu
Eyvallah reisim baş tacısın her zaman@Muroo1988 ya terbiyesizlik yapan bana yapar ona göre ayagınızı denk alın bıdı bıdı yapmasın kimse herkes haddini bilsin aynı şekil @dextermorgan @RuLing kardeşimde öyledir adam gibi sohbet edicek olan gelsin gelmeyen kapı orda
Aha bu kadar t var kral adam gezdirenler yesin@Muroo1988 ya terbiyesizlik yapan bana yapar ona göre ayagınızı denk alın bıdı bıdı yapmasın kimse herkes haddini bilsin aynı şekil @dextermorgan @RuLing kardeşimde öyledir adam gibi sohbet edicek olan gelsin gelmeyen kapı orda
Ödüyor reisMuro bu verabet ödüyormu
Kapı orada derken olympusun kapıları mi dost@Muroo1988 ya terbiyesizlik yapan bana yapar ona göre ayagınızı denk alın bıdı bıdı yapmasın kimse herkes haddini bilsin aynı şekil @dextermorgan @RuLing kardeşimde öyledir adam gibi sohbet edicek olan gelsin gelmeyen kapı orda
4 k olmuş kupon yspmıştım şimdi şsrtı neÖdüyor reis
Onun Kapısını Çalanı Öpsünler dost aman aman 😂Kapı orada derken olympusun kapıları mi dost
5 k yap 1 k yatır 3 k çek4 k olmuş kupon yspmıştım şimdi şsrtı ne
Yatırdığı 1 kyı çevirmiyormu reis öyle biliyorum ama5 k yap 1 k yatır 3 k çek
OduyomusMuro bu verabet ödüyormu
Yok 1 kat çevirsin ama zaten bakiye 3k üstü oluyo her türlü cekiyoYatırdığı 1 kyı çevirmiyormu reis öyle biliyorum ama
Link varmıLeogrand İn çok iyi
Muro imzan bittimi senin broAha bu kadar t var kral adam gezdirenler yesin