Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,307
32,391
113
Neyse ya Yazdığımı sildim Bu çocuğu severim kansızı ama o dediğim kişiyle muhattap olursa bu konuya O da Yazmasın bir daha

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,835
3,534
113
Tabikide öyle ben hayatım boyunca hep çalıştım 28 yaşına giricem 14 yaşımdan beri çalışırım fakat 80 yaş yorgunluğu var reis evlenemedik olmadı kötü şeylerin içine girdik zor bela bataklıktan çıktık ama her şeyin zamanı geçmiş gibi kapatmışım eve kendimi öyle bekliyorum neyi bekliyorsam
Piyango size vurdu,sende
Yani evlenen pişman evlenmeyen bin pişman doğru
Evlen kardeşim evlilik güzel bişey sonunda boşanıyosun gerçi :p ama içinde kalmasın,belki jackpot düşer sen onu anlarsın o seni anlar beraber yük alırsınız vs işte orası jacpot düşürmek kadar zor ben 3de 0 çektim.

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,847
2,486
113
Piyango size vurdu,sende

Evlen kardeşim evlilik güzel bişey sonunda boşanıyosun gerçi :p ama içinde kalmasın,belki jackpot düşer sen onu anlarsın o seni anlar beraber yük alırsınız vs işte orası jacpot düşürmek kadar zor ben 3de 0 çektim.
Finalde karıyla birlikte kendimi patlatırım abi evde herhalde 🤣🤣

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,847
2,486
113
Ben hayatta Evlenmem karının dırdırının nazını çekemem cinayet işletir bana kendime tahammülüm yok Bir de karının dırdırını mı çekeceğim
Abi bacanak olurduk belki ne var yani istemiyorsan söyle bacanak olmayız 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...