- 3,847
- 2,486
- 113
Oluruz reis tabikide buyurBana destek olurmusnu
Oluruz reis tabikide buyurBana destek olurmusnu
Bekle bi dakiks murom hal olucak herhslceHer türlü oluruz istiyorsan canlı desteği yazalım üyesiyiz zaten
Üyesiyiz ya yatırımlar da var Ben her türlü canlı desteği yazarım bütün forumlarda paylaşırım bunu şikayet vardı İşim gücüm burası olur sıkıntı neyse onu söylesin bana ona göre yardımcı olacağımAynen ne gerekirse yaparız dostum
Yani evlenen pişman evlenmeyen bin pişman doğruÇokta üzülme evliliğin çocuk dışında hiç bir güzel yanı yok
Kimin bacağına sıkıyoruz
Dm baksana sana zahmet birBekle bi dakiks murom hal olucak herhslce
Hallettik kredi parasını bunlara yatırdım kurtsrdık cok duukur 3 saat oldu yemin ederim bu para gelmeseydş ben bh oyunu bırakıcaktım artıkKimin bacağına sıkıyoruz
Ben hayatta Evlenmem karının dırdırının nazını çekemem cinayet işletir bana kendime tahammülüm yok Bir de karının dırdırını mı çekeceğimYani evlenen pişman evlenmeyen bin pişman doğru
İyi şükür hallettiysen dostum sevindimHallettik kredi parasını bunlara yatırdım kurtsrdık cok duukur 3 saat oldu yemin ederim bu para gelmeseydş ben bh oyunu bırakıcaktım artık
Valla mi olum niye dengesiz dengesiz izler yapionHallettik kredi parasını bunlara yatırdım kurtsrdık cok duukur 3 saat oldu yemin ederim bu para gelmeseydş ben bh oyunu bırakıcaktım artık
Hallettiysen sevindim ya vallahiHallettik kredi parasını bunlara yatırdım kurtsrdık cok duukur 3 saat oldu yemin ederim bu para gelmeseydş ben bh oyunu bırakıcaktım artık
La dur ben dost yemin olsun 5 kilo verdim 1 gğndeValla mi olum niye dengesiz dengesiz izler yapion
Piyango size vurdu,sendeTabikide öyle ben hayatım boyunca hep çalıştım 28 yaşına giricem 14 yaşımdan beri çalışırım fakat 80 yaş yorgunluğu var reis evlenemedik olmadı kötü şeylerin içine girdik zor bela bataklıktan çıktık ama her şeyin zamanı geçmiş gibi kapatmışım eve kendimi öyle bekliyorum neyi bekliyorsam
Evlen kardeşim evlilik güzel bişey sonunda boşanıyosun gerçiYani evlenen pişman evlenmeyen bin pişman doğru
Halletiysen güzel reis dikkat et amanHallettik kredi parasını bunlara yatırdım kurtsrdık cok duukur 3 saat oldu yemin ederim bu para gelmeseydş ben bh oyunu bırakıcaktım artık
Kafayı siyirmissin belli zaten puahaha neyse çek de ode kredini Sedat pekere video cekcem yoksaLa dur ben dost yemin olsun 5 kilo verdim 1 gğnde
Finalde karıyla birlikte kendimi patlatırım abi evde herhalde 🤣🤣Piyango size vurdu,sende
Evlen kardeşim evlilik güzel bişey sonunda boşanıyosun gerçiama içinde kalmasın,belki jackpot düşer sen onu anlarsın o seni anlar beraber yük alırsınız vs işte orası jacpot düşürmek kadar zor ben 3de 0 çektim.
Abi bacanak olurduk belki ne var yani istemiyorsan söyle bacanak olmayız 🤣Ben hayatta Evlenmem karının dırdırının nazını çekemem cinayet işletir bana kendime tahammülüm yok Bir de karının dırdırını mı çekeceğim