Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,131
13,984
113
Olmuyor kardeş tek başına olmaz yani on gündür herkesle irtibatı kestim belki kayıp ilanı vermişlerdir bir yerlerde paket olmayayım diye az önce karakola gidip kendi rızamla herkesten uzaklaştım dedim kayıp ihbarlarına baktı zaten kimse ihbarda bulunmamış dedi . Yani tek merak eden annemdir ona bir şekilde haber gönderecem geride kalan kim varsa sildim gitti
Dostum hayat tam bitti dediğin yerde yeniden başlar Rabbim yeni kapılar açsın

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,131
13,984
113
25 yıllık boşa giden mücadele artık bir noktadan sonra yoruyor dostum az bi zaman değil ya ömrümün dörtte ikisini boşa harcadım. Bazen susup uzaklaşmak en doğru karardır
Hakkında hayırlısı olsun dostum ne yaşadın bilmiyoruz burdan atıp tutmamız kolay ama hayat herşeye rağmen yaşamaya değer

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,060
5,154
113
25 yıllık boşa giden mücadele artık bir noktadan sonra yoruyor dostum az bi zaman değil ya ömrümün dörtte ikisini boşa harcadım. Bazen susup uzaklaşmak en doğru karardır
Anneni üzme kardesim inan onlar bizim için en büyük sans aslında çok şanslı insanlarız şükretmeyi bilmiyoruz neler var biz değer bilmiyoruz her gecenin sabahı var Allaha şükret

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,834
3,533
113
Şöyle söyleyeyim yaşadıklarımı 10 kişiye paylaşırsak onuda kafayı yerdi o yüzden biraz mola verdim hayata
Hayat zaten sıkıntılı da yaş aldıkça,herşeyi gördükçe skym anasını diyosun kardeşim,şimdi sana boş gelebilir,ama ömür vefa ederse paraya karıya kıza ona buna niye kafa yormuşum,koy g.tüne gitsin diyeceksin,ömür zaten çok kısa tek hakkımız var o yüzden çok da takılmamak lazım,uzun uzadıya planlar,pişmanlıklar,keşkeler için uzun değil bu hayat,herşey olacağına varır akışına bırak.

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
4,231
113
Hayat zaten sıkıntılı da yaş aldıkça,herşeyi gördükçe skym anasını diyosun kardeşim,şimdi sana boş gelebilir,ama ömür vefa ederse paraya karıya kıza ona buna niye kafa yormuşum,koy g.tüne gitsin diyeceksin,ömür zaten çok kısa tek hakkımız var o yüzden çok da takılmamak lazım,uzun uzadıya planlar,pişmanlıklar,keşkeler için uzun değil bu hayat,herşey olacağına varır akışına bırak.
Haklisin dostum bu konuda sana katılıyorum elbette ki hayat üzülmeye değecek kadar uzun değil ama insanı yıpratan tek şey emeklerinin heba oluşudur. İnsan sadece boşa giden emeği hazmedemez yoksa gerisi unutulur gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...