- 62,755
- 32,071
- 113
Roma maçıymış yarınmış herhalde bu ırkı Kökçü de değil İsmi Ben öyle hatırladımBugun dimi maçı
Roma maçıymış yarınmış herhalde bu ırkı Kökçü de değil İsmi Ben öyle hatırladımBugun dimi maçı
Heyecanlandırdın abi bizi 🤣🤣Roma maçıymış yarınmış herhalde bu ırkı Kökçü de değil İsmi Ben öyle hatırladım
Bu Normalde bugünden koyar Ben de oynadım da yarına koymuş herhalde ya yarın ya öbür gün bilmiyorum kiHeyecanlandırdın abi bizi 🤣🤣
8 in de diye gördüm yanlış hatırlamıyorsamBu Normalde bugünden koyar Ben de oynadım da yarına koymuş herhalde ya yarın ya öbür gün bilmiyorum ki
Suraya bak Pazartesi günü ya8 in de diye gördüm yanlış hatırlamıyorsam
YuhSuraya bak Pazartesi günü ya
Evet bu şekil Gitmez ki zatenDerhal işe girmem lazım böyle gitmez reis
Buyur dayım@Emrah1313 buna kafam takıldı ya
Bugün söylediklerin hep aklımda kaldı emo içimi götürdün yapma böyleBuyur dayım
Bazen yenilgiyi kabullenmek lazım abi benim kendimle olan savaşım bittiBugün söylediklerin hep aklımda kaldı emo içimi götürdün yapma böyle
Bitmedi de sen bitti gibi görüyorsun azim gerek mücadele gerek daha gençsinBazen yenilgiyi kabullenmek lazım abi benim kendimle olan savaşım bitti
Olmuyor kardeş tek başına olmaz yani on gündür herkesle irtibatı kestim belki kayıp ilanı vermişlerdir bir yerlerde paket olmayayım diye az önce karakola gidip kendi rızamla herkesten uzaklaştım dedim kayıp ihbarlarına baktı zaten kimse ihbarda bulunmamış dedi . Yani tek merak eden annemdir ona bir şekilde haber gönderecem geride kalan kim varsa sildim gittiBitmedi de sen bitti gibi görüyorsun azim gerek mücadele gerek daha gençsin
Ya irtibatı kes o önemli değil belki sana kötülüğü oldu birilerini bilmiyorum ama hayatta bırakma tutun HayataOlmuyor kardeş tek başına olmaz yani on gündür herkesle irtibatı kestim belki kayıp ilanı vermişlerdir bir yerlerde paket olmayayım diye az önce karakola gidip kendi rızamla herkesten uzaklaştım dedim kayıp ihbarlarına baktı zaten kimse ihbarda bulunmamış dedi . Yani tek merak eden annemdir ona bir şekilde haber gönderecem geride kalan kim varsa sildim gitti
Yoruldum dayı ne hevesim nede gücüm kaldı. Böyle kenara çekilmek biraz daha iyi geliyor şimdilikYa irtibatı kes o önemli değil belki sana kötülüğü oldu birilerini bilmiyorum ama hayatta bırakma tutun Hayata