- 62,849
- 32,131
- 113
Insanlarda yüz de yok anasını satayım muhatap olmadığım adam benim konuya yazıyor ya
Sana özel rolling yapayım mıSen kal Kral sen her zaman burada kal
O iki iki bu iki bir bitmesi lazımDiğer maç gol çektiler bu maç gol cıkR
Eyvallah Kral Sağ olSana özel rolling yapayım mı
Boşver abi sakin olBir daha buraya kupon atarsan var ya dünya alem bu kadar büyük konuşuyorum
45 dakıka gol cıkmadı şaka gibi gelse direkt yollıcaktım gambi yollamıstı çekimi2-1 olacak maçta gol çıkmadı ya Bu nasıl iştir ya
Canın sağ olsun kral işin gücün rast gitsin45 dakıka gol cıkmadı şaka gibi gelse direkt yollıcaktım gambi yollamıstı çekimi
1 gol yattı gene yazık yani valla yazık gurur olsa yazmaz zaten buraya abiYok ya kuponu buraya atıyorum kupon gelmiyor atmayınca geliyor Ben anlamadım ki birinin gözü kalıyor namussuzun birinin bir de muhatap olmadığım adam yazıyor buraya iyice deliriyorum bozacağım çok kötü haberi yok
Hadi bol şans abiOnunki ile de yaptım 2 maç beşiktaş ilk yarı bir buçuk üst ötekini söylemeyeceğim
Bu kupon gitti ya Moralim bozuldu vallahi sallayarakHadi bol şans abi
Giden gitti abi gidenleri kafaya takarsak eyvah eyvah sağlık olsunBu kupon gitti ya Moralim bozuldu vallahi sallayarak
Bende bjk gelicek diye tahmin ettim vallaYine tek Golden gitti ya kafayı yiyeceğim ya Ya böyle bir şey yok Arkadaş Beşiktaş'ı bir tek attım buraya o gelmedi böyle bir şey yok ya ben niye Atıyorum ki ya