Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,939
32,182
113
Sıfırladım bakiyeyi ben bunların gereği yok
Ben de sıfırlamaya çalıştım olmadı üçe kadar çıktı 2'yi geri verdim Dedim biri çekim benim diyorlar ya SMS yapmışlar Büyük ihtimal gönderebilir şimdi SMS bilerek yapmış hani kişiye mi ait değil mi

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,647
2,302
113
Vallahi emin olmak için bir liraya bastım 2 aldım Sonra bir daha biri bastım 3 oldu Sonra 2'yi bastım yani 3.000 liralık daha oynadım bu sefer tamamlamadı diyemez anasını satayım en az 7-8 bin lira Çevrim yaptım
Oo çok iyi abi helal olsun bu sefer de göndermezse daha da göndermez

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,647
2,302
113
Ben de sıfırlamaya çalıştım olmadı üçe kadar çıktı 2'yi geri verdim Dedim biri çekim benim diyorlar ya SMS yapmışlar Büyük ihtimal gönderebilir şimdi SMS bilerek yapmış hani kişiye mi ait değil mi
Bende çekim verirken sms istedi işte abi

Ozkan42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,011
96
48
Vallahi emin olmak için bir liraya bastım 2 aldım Sonra bir daha biri bastım 3 oldu Sonra 2'yi bastım yani 3.000 liralık daha oynadım bu sefer tamamlamadı diyemez anasını satayım en az 7-8 bin lira Çevrim yaptım
muro ha geyret sen 2lirayı 1k yaparsın

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,647
2,302
113
@Muroo1988 betlouis birinin çekimi gelmiş abii 7 saatin sonunda bizim gelmedi ama daha gelir herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...