- 7,675
- 3,338
- 113
Sıfırladım bakiyeyi ben bunların gereği yokBenimkini de iptal etmiş şartlar tamamlanmadı demiş tekrar girdim 2.000 lira yaptım canlı da katina'da devam
Sıfırladım bakiyeyi ben bunların gereği yokBenimkini de iptal etmiş şartlar tamamlanmadı demiş tekrar girdim 2.000 lira yaptım canlı da katina'da devam
Ben de sıfırlamaya çalıştım olmadı üçe kadar çıktı 2'yi geri verdim Dedim biri çekim benim diyorlar ya SMS yapmışlar Büyük ihtimal gönderebilir şimdi SMS bilerek yapmış hani kişiye mi ait değil miSıfırladım bakiyeyi ben bunların gereği yok
Hangi siteBen de sıfırlamaya çalıştım olmadı üçe kadar çıktı 2'yi geri verdim Dedim biri çekim benim diyorlar ya SMS yapmışlar Büyük ihtimal gönderebilir şimdi SMS bilerek yapmış hani kişiye mi ait değil mi
BetlouisHangi site
Vara sifirlamayaydim gönderilerde kahrolurumBen de sıfırlamaya çalıştım olmadı üçe kadar çıktı 2'yi geri verdim Dedim biri çekim benim diyorlar ya SMS yapmışlar Büyük ihtimal gönderebilir şimdi SMS bilerek yapmış hani kişiye mi ait değil mi
Bakalım ben Öyle tahmin ediyorumVara sifirlamayaydim gönderilerde kahrolurum
Oo çok iyi abi helal olsun bu sefer de göndermezse daha da göndermezVallahi emin olmak için bir liraya bastım 2 aldım Sonra bir daha biri bastım 3 oldu Sonra 2'yi bastım yani 3.000 liralık daha oynadım bu sefer tamamlamadı diyemez anasını satayım en az 7-8 bin lira Çevrim yaptım
Bende çekim verirken sms istedi işte abiBen de sıfırlamaya çalıştım olmadı üçe kadar çıktı 2'yi geri verdim Dedim biri çekim benim diyorlar ya SMS yapmışlar Büyük ihtimal gönderebilir şimdi SMS bilerek yapmış hani kişiye mi ait değil mi
Canlı destek mı verıyor deneme bonusunuBende çekim verirken sms istedi işte abi
Ya ben tamamladım zaten tamamlamadı ayağına geliyor bunlarOo çok iyi abi helal olsun bu sefer de göndermezse daha da göndermez
Promolarda var kanka hala bonus talepte yoksa bitmiştir veya kapatmışlardır mustiNasıl alıyoruz deneme buradan bonus talepte yok @Muro
Görücez abi bakiyeyi de silmiyorlar ama bakalımYa ben tamamladım zaten tamamlamadı ayağına geliyor bunlar
Yok aga bonus talep ten aldıkCanlı destek mı verıyor deneme bonusunu
Anlamadım ki ne yapmaya çalışıyorlarGörücez abi bakiyeyi de silmiyorlar ama bakalım
Umut işte bekliyoruz mustiBu site ödemez boş site
muro ha geyret sen 2lirayı 1k yaparsınVallahi emin olmak için bir liraya bastım 2 aldım Sonra bir daha biri bastım 3 oldu Sonra 2'yi bastım yani 3.000 liralık daha oynadım bu sefer tamamlamadı diyemez anasını satayım en az 7-8 bin lira Çevrim yaptım