- 5,105
- 4,239
- 113
Kısmet be dayı yaşayıp görecezMoralini yüksek tutmaya çalış devamlı Vallahi bak bir kardeşin olarak söylüyorum bunu sana psikolojini bozarsan bitirirsin kendini sakın öyle bir şey yapma önüne bak
Kısmet be dayı yaşayıp görecezMoralini yüksek tutmaya çalış devamlı Vallahi bak bir kardeşin olarak söylüyorum bunu sana psikolojini bozarsan bitirirsin kendini sakın öyle bir şey yapma önüne bak
Salma kendini Her şey yoluna girerKısmet be dayı yaşayıp görecez
Nere gidin abi yav takma insnguzel olurKalırsam daha kötü şeyler olacak dayım o yüzden sessiz sedasız çekip gitmek en iyisi
Kafana takma abiKalırsam daha kötü şeyler olacak dayım o yüzden sessiz sedasız çekip gitmek en iyisi
Vapura bin gel abi bursaya3-4 sefer o tarafa geldim Belki daha fazla da oraları da biliyorum da tam şey yapamıyorum çıkaramıyorum da ama tek vapura bakar Sirkeci'den bindim mi oradayım 😄😄
SitemiLa bu gene silmis
La bu gene silmis
O site tekrar çekim verdim doğrulama kodu istedi tel bende doğruladım kodu yazdım dur bakalım abiSitemi
alaykümselamSelamın aleyküm iyi forumlar
@Muroo1988
Benimkini de iptal etmiş şartlar tamamlanmadı demiş tekrar girdim 2.000 lira yaptım canlı da katina'da devamSıfırladım sweet bakiyeyi
İstersen sıkıntı yok BenimkiO site tekrar çekim verdim doğrulama kodu istedi tel bende doğruladım kodu yazdım dur bakalım abi
3.000 lira oldu anasını satayım yaİstersen sıkıntı yok Benimki
Hepsi ya bastım siyah geldi hadi bu sefer de siyah gelsin2'yi bastım olursa 5 olsun çekim Vereceğim 1 lira
Kırmızı geldiHepsi ya bastım siyah geldi hadi bu sefer de siyah gelsin
Nasıl yani anlamadım muroo abi şartlar tamamlanmadı mesajı geldi evette tekrarmı çevrim yapıcazBenimkini de iptal etmiş şartlar tamamlanmadı demiş tekrar girdim 2.000 lira yaptım canlı da katina'da devam
Vallahi emin olmak için bir liraya bastım 2 aldım Sonra bir daha biri bastım 3 oldu Sonra 2'yi bastım yani 3.000 liralık daha oynadım bu sefer tamamlamadı diyemez anasını satayım en az 7-8 bin lira Çevrim yaptımNasıl yani anlamadım muroo abi şartlar tamamlanmadı mesajı geldi evette tekrarmı çevrim yapıcaz