Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,139
32,308
113
Zaten kırmızıya bassam yeşil gelirdi auq
Kendim aldım hiçbir şey yapamadım ilk elde gitti kardeşime aldım Anasını satayım siyaha basayım dedim Bir baktım rulette hani 2.12 arası var ya siyah siyah kırmızı mı hemen yanında yanlışlıkla Oraya bastım geri çekmeye çalıştım düz siyah basayım diye bir geldi 3.000 lira verdi 2.000 vereceğini Ondan sonra 1-1 bastım tamamladım kardeşim çekim verdi Vallahi ben de şans yok

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,395
2,111
113
Kendim aldım hiçbir şey yapamadım ilk elde gitti kardeşime aldım Anasını satayım siyaha basayım dedim Bir baktım rulette hani 2.12 arası var ya siyah siyah kırmızı mı hemen yanında yanlışlıkla Oraya bastım geri çekmeye çalıştım düz siyah basayım diye bir geldi 3.000 lira verdi 2.000 vereceğini Ondan sonra 1-1 bastım tamamladım kardeşim çekim verdi Vallahi ben de şans yok
Belki atacGı ₺500 le katlarsın

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,395
2,111
113
Ben 3 k çekecektim bugün e spora oynadım 5 orandan son dakıka cevırdı 2-3 90+1 de gol yedi santradan mal adam imkansızı başardı yemese bızde cekmıs olacaktık normalde 90+1 de oyun oto bitirir bitmedi şaşırdım ayarlı bıraktı zaten atsın diye namussuz e sporcular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...