- 3,775
- 2,408
- 113
Ulan yaa muroo abi 😂😂Şimdi diiyo çekimi gelirse 500 atarım 😄😄😄😄😄
Ulan yaa muroo abi 😂😂Şimdi diiyo çekimi gelirse 500 atarım 😄😄😄😄😄
Hangi site buDeseydin bonusu ben buldum hayırdır 😂😂😂😂
O 1 k yi bana atın verabet 3 kyi çekeyim 1 1 1 bolusuruz 🤣Şimdi diiyo çekimi gelirse 500 atarım 😄😄😄😄😄
Kardeşindem 5 00a zorkoparmışımO 1 k yi bana atın verabet 3 kyi çekeyim 1 1 1 bolusuruz 🤣
Pokerci bitti bonus yarım saat olucakHangi site bu
Takılıyorum dostum yarın icabına bakarizKardeşindem 5 00a zorkoparmışım
Zaten kırmızıya bassam yeşil gelirdi auqPokerci bitti bonus yarım saat olucak
😂😂😂Ulan pokerci çevirmesi çok kolaydı 5 dk çevirdim slotta keşke erken göreydinZaten kırmızıya bassam yeşil gelirdi auq
Promo kodunda bekletti beni bu mat baya ya😂😂😂Ulan pokerci çevirmesi çok kolaydı 5 dk çevirdim slotta keşke erken göreydin
Kendim aldım hiçbir şey yapamadım ilk elde gitti kardeşime aldım Anasını satayım siyaha basayım dedim Bir baktım rulette hani 2.12 arası var ya siyah siyah kırmızı mı hemen yanında yanlışlıkla Oraya bastım geri çekmeye çalıştım düz siyah basayım diye bir geldi 3.000 lira verdi 2.000 vereceğini Ondan sonra 1-1 bastım tamamladım kardeşim çekim verdi Vallahi ben de şans yokZaten kırmızıya bassam yeşil gelirdi auq
Belki atacGı ₺500 le katlarsınKendim aldım hiçbir şey yapamadım ilk elde gitti kardeşime aldım Anasını satayım siyaha basayım dedim Bir baktım rulette hani 2.12 arası var ya siyah siyah kırmızı mı hemen yanında yanlışlıkla Oraya bastım geri çekmeye çalıştım düz siyah basayım diye bir geldi 3.000 lira verdi 2.000 vereceğini Ondan sonra 1-1 bastım tamamladım kardeşim çekim verdi Vallahi ben de şans yok
Kardeşim de yatağa girdi Şimdi uyuyor sabah anca kalkar şimdi para gelse sabah anca atacak banaBelki atacGı ₺500 le katlarsın
Kime kasa atayım kasa mı var atalım yoksa ben mi bilmiyorum kasam var 😄Kante geldi muro fb kasa at diğer maç
Geç olsun güç olmasın muro reisKardeşim de yatağa girdi Şimdi uyuyor sabah anca kalkar şimdi para gelse sabah anca atacak bana
Seyfi Doğanay Dinliyorum şu anGeç olsun güç olmasın muro reis
Hangi parçasıSeyfi Doğanay Dinliyorum şu an
Sen gidersen benim burada işim neHangi parçası