- 1,049
- 201
- 63
no bonus yapan sitelere kuruş yatırmam aga no bonus nedir yaHe valla niye bonus vermiyorlar
no bonus yapan sitelere kuruş yatırmam aga no bonus nedir yaHe valla niye bonus vermiyorlar
Asıl sen benim yerimde olsan şükrederdin haline bak buna emin ol benim yaşadığım hayatı yaşasan u var kumar var borç var 3 ayda evi taşıyacağım 0 lira para var kafana mı sıkarsın yoksa Köprüden mi atarsın@Muroo1988 de derdim var diye dolanıyo benim yerimde olsa şu anki haline sükrederdi
isim değiştirme diye bişey varmı kiSen isim mi değiştirdin yoksa
o oran lanetlidk 60da ekledim komnbineye 1.30 oran ev 10 kişi avusturya a ligi gol olmadı
Hangi siteno bonus yapan sitelere kuruş yatırmam aga no bonus nedir ya
toplam ne kadar borcun varAsıl sen benim yerimde olsan şükrederdin haline bak buna emin ol benim yaşadığım hayatı yaşasan u var kumar var borç var 3 ayda evi taşıyacağım 0 lira para var kafana mı sıkarsın yoksa Köprüden mi atarsın
Ne bileyim ben seni tanımıyorum ilk defa gördüm buradaisim değiştirme diye bişey varmı ki
tek kale oynadı zaten gol olmadıo oran lanetli
Kiramı evAsıl sen benim yerimde olsan şükrederdin haline bak buna emin ol benim yaşadığım hayatı yaşasan u var kumar var borç var 3 ayda evi taşıyacağım 0 lira para var kafana mı sıkarsın yoksa Köprüden mi atarsın
girmiyodum 1 haftadır para varken pek uğramıyodum düşüncede çıkamıyoz burdanNe bileyim ben seni tanımıyorum ilk defa gördüm burada
Zaten Derdi olan parası biten Benim konuya geliyor çünkü dertli insanlarız😄girmiyodum 1 haftadır para varken pek uğramıyodum düşüncede çıkamıyoz burdan
öyle valla muro toplam ne kadar var borcunZaten Derdi olan parası biten Benim konuya geliyor çünkü dertli insanlarız😄
Kansız dedi fakirlerin muhabbet alanı dedi doğru demisZaten Derdi olan parası biten Benim konuya geliyor çünkü dertli insanlarız😄
o nerelerde rolde kazandı bugünKansız dedi fakirlerin muhabbet alanı dedi doğru demis
Parası olan da uğramıyor amaKansız dedi fakirlerin muhabbet alanı dedi doğru demis
Allah Allah rol mu yaptı o yüzden sesi çıkmıyor Buraya gelmiyor bir daha gelmesino nerelerde rolde kazandı bugün
Oluuoyo diye biliyorumAbiler siteden siteye kripto çekim oluyor muydu
Krdsm 200 TL kaxandik diye zengin mi oldukAllah Allah rol mu yaptı o yüzden sesi çıkmıyor Buraya gelmiyor bir daha gelmesin