- 7,733
- 3,395
- 113
He abi bence öyleydi diğer hesap tel degismisti numara git mailde gitti bende mecburen öyle yaptım ben de sans yok kumara başlamadan bir tane beyaz yoktu 6 7 tane beyaz çıktı oc garantide daima ariyMulti hesapmıydı
He abi bence öyleydi diğer hesap tel degismisti numara git mailde gitti bende mecburen öyle yaptım ben de sans yok kumara başlamadan bir tane beyaz yoktu 6 7 tane beyaz çıktı oc garantide daima ariyMulti hesapmıydı
Demekki siliyormus dost geçen günde birinin 6 o silmiş bu fenerden nefret ediyom keşke kazanmasaydi hesaplarda gittiSarhosmusun ?
JoJo mat bakiye silmez
Vursun deveci güle güle harcasınBerkay büyük vurmuş herkes onun peşinde puhahah
Kıral adama selam olsun@Muroo1988 nerdesşn babacım nerde bi selamını alamadık Bugün ya
Sana da iyi gecelerHerkese günaydın dostlar ben yatar
Nerdesin abi yav dün yoktunSana da iyi geceler
Biz ne zaman vururruk tahminiVursun deveci güle güle harcasın
Bir şeyler okudum da jojobet paramı sil demişsin jojobet para silmez kiBiz ne zaman vururruk tahmini
Sildi abi kitabına yavMagnet'e bak ya yine kodu alamadım ya dün almadım buradan hiç mat
Bana denk geldi kime söylesem bana guluyorladBir şeyler okudum da jojobet paramı sil demişsin jojobet para silmez ki
İşlem geçmişinde görünüyor mu silindiği nedeni ne silme nedeni müşteri temsilcisi var bende işlem geçmişini at silme Nedenini de öğrenmişsindir at bana ben onu geri ekleteceğim sanaSildi abi kitabına yav
Tek hesabım var değil miBana denk geldi kime söylesem bana guluyorlad
Bende de vardı abi yazdım diyor bizim ev internetine ait 4 adet hesap varmis o yüzden. Hedapalr kapatılmak üzere kapatılmıştır dedi bende analarını bacilarina gecirdirİşlem geçmişinde görünüyor mu silindiği nedeni ne silme nedeni müşteri temsilcisi var bende işlem geçmişini at silme Nedenini de öğrenmişsindir at bana ben onu geri ekleteceğim sana
YokTek hesabım var değil mi
İdare eder abiciğim sen nasılsınSelam dostlar nasılsınız