- 16,331
- 15,090
- 113
Mat kod atti kod kayboldunsonea
HahahahahaShellac a yakışıklı dedim daimin alındı bu sefer dedim sen en yakışıklı ikinci başkan sonuncu dedim banlamaz demi beni yav bela aldık durduryere basimiza
İyi olmaya çalışıyoruz Gökhan sen ne yapıyorsun İyisin bu enbet mail atmış jest bonusu diye ₺200 nakit slotta geçerli birkat Çevrim 5 kat çekim 200'e satın aldım bonus tamamlandı ana paraya geçti 300 lira bununla uçak hile Cooper var Pragmatik buna girsem sayarlar mı sence Gökhan bana paraya geçti ama bir kat çevrimi vardı yaAliriz be murocan napiyon iyimisin
Bilememki muro sor istersen canliya sonrasan yamuk cekebilirlerİyi olmaya çalışıyoruz Gökhan sen ne yapıyorsun İyisin bu enbet mail atmış jest bonusu diye ₺200 nakit slotta geçerli birkat Çevrim 5 kat çekim 200'e satın aldım bonus tamamlandı ana paraya geçti 300 lira bununla uçak hile Cooper var Pragmatik buna girsem sayarlar mı sence Gökhan bana paraya geçti ama bir kat çevrimi vardı ya
Ulan 940 oldu 1000'e tamamlıyordum basacaktım patladı lan Böyle bir şey yok yaBilememki muro sor istersen canliya sonrasan yamuk cekebilirler
Jojo gene alamadik ozelleriUlan 940 oldu 1000'e tamamlıyordum basacaktım patladı lan Böyle bir şey yok ya
Vallahi ben de alamadım kod bekliyorumJojo gene alamadik ozelleri
Arkadaş sabah atacaktı dedim kot alırım akşam oldu anasını satayım kodu alamadık 😄😄😄Vallahi ben de alamadım kod bekliyorum
5.30 gibi atabilir yaJojo gene alamadik ozelleri
Umarim5.30 gibi atabilir ya
Attım jıjo almıyorum benUmarim
Sen al GökhanUmarim
Aleykümselam Kral adam ne yapıyorsunSelamun aleyküm
Her yerim ağrıyor abi yeni uyandım işe gidicem tekrar çok sıkıntıdayız bu araAleykümselam Kral adam ne yapıyorsun
Allah işini gücünü rast getirsin KralHer yerim ağrıyor abi yeni uyandım işe gidicem tekrar çok sıkıntıdayız bu ara