Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
Bir de çıkarken insan kaynakları direktörü var Sen depoda çalıştın mı bilmiyorum Nescafe dostum direktörler oluyor bana diyor ki niye çıkıyorsun Murat ya dedim cinayet işleyeceğim bak Bu kadar senedir burada ekmek yemişim duramıyorum artık burada hani çıkarım beni tazminatı verin iyi düşün diyor bak başka yer seni çalıştırmaz bura sana alışmış arada kaynına işte Gündüz sabitsin zaten sabah gel öğlen 4'te çık git Sabah 8 akşam 4'tü yemin ediyorum geziyordum içeride hiçbir şey yapmıyordum benim yanımda başkası olsa o emekli olana kadar çıkmazdı orada yönetici diyordu bana zaten kimse seni buradan çıkarmaz herkes seni tanıyor üst yönetene kadar

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,714
13,100
113
Bir de çıkarken insan kaynakları direktörü var Sen depoda çalıştın mı bilmiyorum Nescafe dostum direktörler oluyor bana diyor ki niye çıkıyorsun Murat ya dedim cinayet işleyeceğim bak Bu kadar senedir burada ekmek yemişim duramıyorum artık burada hani çıkarım beni tazminatı verin iyi düşün diyor bak başka yer seni çalıştırmaz bura sana alışmış arada kaynına işte Gündüz sabitsin zaten sabah gel öğlen 4'te çık git Sabah 8 akşam 4'tü yemin ediyorum geziyordum içeride hiçbir şey yapmıyordum benim yanımda başkası olsa o emekli olana kadar çıkmazdı orada yönetici diyordu bana zaten kimse seni buradan çıkarmaz herkes seni tanıyor üst yönetene kadar
Keşke çalıssaydın murom ben saniyedeyim kalite kontrol elemanıyım😂😂

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
Tam çapsız o ya bide profil fotosuna saçma sapan kadın fotoları koyuyo sapık ne olduğu belirsiz bir herif
Bir aralar zaten sapıkça bir şeyler konuştu ben görmüştüm de birkaç kişi ağzının payını vermişti balkondan yok Bilmem bir tane kız geçiyor yok bilmem ne buraya ama bir daha yazarsa uyaracağım onu buraya gelmesin bu konuya

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
738
2,423
93
Bir aralar zaten sapıkça bir şeyler konuştu ben görmüştüm de birkaç kişi ağzının payını vermişti balkondan yok Bilmem bir tane kız geçiyor yok bilmem ne buraya ama bir daha yazarsa uyaracağım onu buraya gelmesin bu konuya
Çok gereksiz ve kendini bişey sanan biri asla etrafımda olabilecek bir insan değil klavye delikanlısı o kadar erkekse yazsın adresini ben ziyaret ederim onu merak etmesin 😀

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,951
32,196
113
Keşke çalıssaydın murom ben saniyedeyim kalite kontrol elemanıyım😂😂
Vallahi 5 sene çalıştım sıkıldım artık öyle bıraktım yemin ediyorum millet diyordu patron senin yakın akraban mı Kimse Sana burada bir şey demiyor kafama göreydim ya sabah giderdim yemin ediyorum millet depoda çalışıyor ben çay ocağında çaycı ile muhabbet yönetici geliyor çok sevdiğim bir yönetici onunla muhabbet kahve çay sigara akşamı böyle ediyordum Sana yemin ediyorum allah şahidim olsun Bak yemin ediyorum öyle işte kimse bırakmaz ayağıma fırsat gelmişti Yönetici dedi herkes seni seviyor burada dedi 5.000 kişilik yer ya 5.000 kişinin en az 4000'i eski eleman tanır beni çıkanlar oluyor işte 1000 tane de işte belki 2000 tane 5.000'den de fazlaydı giriş yapıyorlar hani çıkan oluyor öbürü giriyor onlar da beni 10-15 gün içinde duruyordu zaten ona gider buna gider önüme gelene gidiyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...