- 15,897
- 14,606
- 113
Kaç saatte ödedi benim hala ödemedi 6 saat olduÖdedi Kral adam 600'e yemeğe verdik 400'ü de kaybettik
Kaç saatte ödedi benim hala ödemedi 6 saat olduÖdedi Kral adam 600'e yemeğe verdik 400'ü de kaybettik
Doğru Abi konuma sahip cikmani tebrik ediyorum o kadar sayfa olmuş mesela diyek şimdi 59 k vurdum koddan hemen 10 0 kişi gelirSıkıntı yok Ahmet'im muro çok pis Ters teper
Nasıl ki a abiZamanında burada a Ekrem diye biri vardı burada beni sorabilirsin sülalesinden girdim çıktım 😄
Yok Kral öyle adamlar gelmesin bu soruya ya çıkar ama açlığı kullanmasınlar diye biz buraya muhabbet için açtık delikanlı adamları barındırırız burada delikanlı adam değilse gitsin kendine konu açsın buraya gelmesinSen sakin ol yinede gardaslik ✋
Kimse gelemez daha o şekildeDoğru Abi konuma sahip cikmani tebrik ediyorum o kadar sayfa olmuş mesela diyek şimdi 59 k vurdum koddan hemen 10 0 kişi gelir
EywKimse gelemez daha o şekilde
Ustune diycek kelam.yok laf yerine gtmistir ✋Yok Kral öyle adamlar gelmesin bu soruya ya çıkar ama açlığı kullanmasınlar diye biz buraya muhabbet için açtık delikanlı adamları barındırırız burada delikanlı adam değilse gitsin kendine konu açsın buraya gelmesin
VirusberBir şey soracam 5 k mesaja 25 kişi kalmış trx olan varmı yav siteye attiriririmda sigarayla yemek param yok yarine biri trx verse ama valla komisyon almayın aci bana geri atarmi yarın hem okeyede gidicik
Eyvallah Kral senin de gecen güzel olsun@Muroo1988 abi gecen güzel olsun
Abi siteye atmiycam sıfırdayim birine trx attirsam oda bana atsin para yok ne sigara var yarın yemek parasida yok okeyde varVirusber
Vvirusbet trone adresini seç başkana at direkt oraya ekletiyor birkat çevir çekBir şey soracam 5 k mesaja 25 kişi kalmış trx olan varmı yav siteye attiriririmda sigarayla yemek param yok yarine biri trx verse ama valla komisyon almayın aci bana geri atarmi yarın hem okeyede gidicik
Ben malum ceviremem onuVvirusbet trone adresini seç başkana at direkt oraya ekletiyor birkat çevir çek
Ya senin Kulaklarını çekeceğim en sonunda b paraya gittin Fener'e yatırdın hesap kitap yapsana ona göre kendineAbi siteye atmiycam sıfırdayim birine trx attirsam oda bana atsin para yok ne sigara var yarın yemek parasida yok okeyde var
Ne bilim picleme arkadaşlar bugün gece mesaj attılarYa senin Kulaklarını çekeceğim en sonunda b paraya gittin Fener'e yatırdın hesap kitap yapsana ona göre kendine
HhahahahhahahahaNe bilim picleme arkadaşlar bugün gece mesaj attılar
Murom takma boşverUlan Ahmet sen de ben gece gündüz yatmıyoruz Nasıl olacak bu 😄
@EşrefTEK80 arada gel ya güzel insan
İnşallah yaparsın dostumDost ben de koddan çıkanı fenere çalışacam 3 kasa 40 yapmaya çalışacak 30 borç 10 dağıtım ins puahahaha