- 5,695
- 3,813
- 113
Sağol kardeşim hamdolsun, bu nası yağmur böyle dışarıdaHosbulduk dostum napiyon iyimisin
Sağol kardeşim hamdolsun, bu nası yağmur böyle dışarıdaHosbulduk dostum napiyon iyimisin
Ogle iki gündür fema yagdiSağol kardeşim hamdolsun, bu nası yağmur böyle dışarıda![]()
Moralim bozuldu akşam akşam 70 k almış adam ama bunun gelmesi çok zor abiSaol krl
EvetMoralim bozuldu akşam akşam 70 k almış adam ama bunun gelmesi çok zor abi
Yağsın yağsın barajlar dolsun, bizim burada uzun Zamandır gece 23:00 - 05:00 arası sular kesiliyor her gece, sizin o tarafdamı böyleOgle iki gündür fema yagdi
Ayni sekilde bizim burdadaYağsın yağsın barajlar dolsun, bizim burada uzun Zamandır gece 23:00 - 05:00 arası sular kesiliyor her gece, sizin o tarafdamı böyle
Bilmiyorum ki vallahi yaUla muro bu icardi salağı forvet oyuncu aw nasıl gol atacak da bize para kazandıracak ? Vay babam vayyyy
Adamlar kottan 70k çekiyor bize de 20 versinUla muro bu icardi salağı forvet oyuncu aw nasıl gol atacak da bize para kazandıracak ? Vay babam vayyyy
Şansımız dönse g""""müze girerAdamlar kottan 70k çekiyor bize de 20 versin
HhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjjjŞansımız dönse g""""müze girer
Ben giremiyorum ki VPN istiyorBetkom tombala ah bi çıksa @Muroo1988 abi
Aynen abi 2 topla 5k yı kaçırdım 😂😂Ben giremiyorum ki VPN istiyor
Hay Allah belasını versin yaAynen abi 2 topla 5k yı kaçırdım 😂😂
Moralim bozuldu valla 😂😂Hay Allah belasını versin ya
Osimen 2 golü attı 3 gol gelirse bin olan geriye Onu almadım ya Böyle iş olmaz ya kardeşim almış ben almadım ya ben bir tek o Sümen bir de icardi gol atarı almıştım yaMoralim bozuldu valla 😂😂
Ben hepsini aldım 1000 oranları sıkıntı yok abi 😁Osimen 2 golü attı 3 gol gelirse bin olan geriye Onu almadım ya Böyle iş olmaz ya kardeşim almış ben almadım ya ben bir tek o Sümen bir de icardi gol atarı almıştım ya
İcardi oyuna girdi Hele şükür bir tane atsa tamamBen hepsini aldım 1000 oranları sıkıntı yok abi 😁