- 7,699
- 3,363
- 113
Puhasaas doğru lafta kalmasinAdamsın deme at ben DM atmıyorum kimseye IBAN atayım 😄
Puhasaas doğru lafta kalmasinAdamsın deme at ben DM atmıyorum kimseye IBAN atayım 😄
Abi deveci kayışları koparmış genç adam koşmadan koşuyor kardeşimiz 😂😂İsmime tıkla bak neredeyim ben kardeşim![]()
Benim bu hayatta en sevmediğim şey gizli gizli iş çevirme bir insanım ben açık sözlüyüm ortaya konuşurumPuhasaas doğru lafta kalmasin
AnlıyorumAbi deveci kayışları koparmış genç adam koşmadan koşuyor kardeşimiz 😂😂
Valla sayende bir ton güldüm bugün puhahahBenim bu hayatta en sevmediğim şey gizli gizli iş çevirme bir insanım ben açık sözlüyüm ortaya konuşurum
+ Haklı, dürüst olmak her zaman önemlidirBenim bu hayatta en sevmediğim şey gizli gizli iş çevirme bir insanım ben açık sözlüyüm ortaya konuşurum
GüzelAnlıyorum![]()
İnşallah maçın oynandığı yerin etrafında hava alanı yoktur dayı havadaki uçağın tekeri gol atması gereken futbolcunun kafasına düşer geberir gider bizim kuponda yatarOsimen attı icardi'yi içeriye alırsa yedeklerde O da atarsa geliyor
Tobe iadenolur paralar grriİnşallah maçın oynandığı yerin etrafında hava alanı yoktur dayı havadaki uçağın tekeri gol atması gereken futbolcunun kafasına düşer geberir gider bizim kuponda yatar
Oha mat 2. Verdi dedim vermezMatbet ikinciyi alabiliyormuşsun da ben deniyorum vermiyor
Abi 260 var galata ne olur sallim onaMatbet ikinciyi alabiliyormuşsun da ben deniyorum vermiyor
Ben gece alirimOha mat 2. Verdi dedim vermez
Auto indirMatbet ikinciyi alabiliyormuşsun da ben deniyorum vermiyor
Klavyeyi ayak parmaklarınla mı kullaniyon dayı bisey anlamadımTobe iadenolur paralar grri
Genç adam emo abi eli hızlı 😂Klavyeyi ayak parmaklarınla mı kullaniyon dayı bisey anlamadım
Valla ben yaziyom bu ortaya basiyom telefon yapıyor nasıl düzelirKlavyeyi ayak parmaklarınla mı kullaniyon dayı bisey anlamadım
Abi senin yaş kaç gören 40 zannedecekGenç adam emo abi eli hızlı 😂
İndirmedim spamladım verdi yaAuto indir
Max?İndirmedim spamladım verdi ya