- 5,700
- 3,820
- 113
Sağol kardeşim gel beraber olsun dicem, uzaktasınAfiyet olsun abi ozaman 😂😂
Sağol kardeşim gel beraber olsun dicem, uzaktasınAfiyet olsun abi ozaman 😂😂
Sponsor ol da biz de viski içelim 😄Çaktırma viski içiyorum ben ama çayda olur![]()
Valla tekte girim öz abim gibisin senden bir şey saklarmiyim ben yav5 olduYa bu kodları Sen Nasıl alıyorsun ya Allah adına söyle ya
Lan deveci git mazot iç daha iyi o wiski değilki 😂😂😂😂😂Lan bir şey anlatacak arkadaşla iciyoz viski blackram bilirim tadını pice para verdim viski benden di o da çerez meze evini açtı bize pic gelmiş diyor kaçak aldım beni sikti zaten o parayida katladim diyor geri paramı verdi bende evin tam ortasına divana kustum puhahahhaha
Ahmet şu küfürlü Konuşmayı artık düzelt ya vallahi bakLan bir şey anlatacak arkadaşla iciyoz viski blackram bilirim tadını pice para verdim viski benden di o da çerez meze evini açtı bize pic gelmiş diyor kaçak aldım beni sikti zaten o parayida katladim diyor geri paramı verdi bende evin tam ortasına divana kustum puhahahhaha
Valla su özeller gelsin tüm arkadaşlar toplamak sana gerekeni yapak puhahahSponsor ol da biz de viski içelim 😄
Eyvallah da nasıl veriyor bize niye vermiyor BuValla tekte girim öz abim gibisin senden bir şey saklarmiyim ben yav5 oldu
La etil alkol su ben nerden bilim abi pic almış ben tekel zannettimLan deveci git mazot iç daha iyi o wiski değilki 😂😂😂😂😂
Benim iki hesap varEyvallah da nasıl veriyor bize niye vermiyor Bu
Ya gelsin de kendinize harcayın bana gerekeni yapmaValla su özeller gelsin tüm arkadaşlar toplamak sana gerekeni yapak puhahah
Onun tekeli yok burada mazot çek daha iyi 😂La etil alkol su ben nerden bilim abi pic almış ben tekel zannettim
OlalımSponsor ol da biz de viski içelim 😄
PuhahahahOnun tekeli yok burada mazot çek daha iyi 😂
İstanbuldaysan Muro abi gelir alır sendenOlalımVallaha samimi söylüyorum muro kardeşim, babam sağolsun hukukçu kendisi meslektaşlarından ona geliyor hep böyle rakı viski votka vs, yurt dışından
Demi abiİstanbuldaysan Muro abi gelir alır senden
İsmime tıkla bak neredeyim ben kardeşimİstanbuldaysan Muro abi gelir alır senden
He pardonİsmime tıkla bak neredeyim ben kardeşim![]()
Adamsın deme at ben DM atmıyorum kimseye IBAN atayım 😄OlalımVallaha samimi söylüyorum muro kardeşim, babam sağolsun hukukçu kendisi meslektaşlarından ona geliyor hep böyle rakı viski votka vs, yurt dışından
Kargoya verİsmime tıkla bak neredeyim ben kardeşim![]()
İzmirİsmime tıkla bak neredeyim ben kardeşim![]()