- 3,849
- 2,487
- 113
Eklenir ozaman Emrah abi benim hiç yok hesap eski amaValla çok yatırım vardi
Eklenir ozaman Emrah abi benim hiç yok hesap eski amaValla çok yatırım vardi
Oranı kaçtı bir gol kaldıDüşün muroo abi vaktimiz var
Muro eklenirse kazanç ihtimali varmı?Oranı kaçtı bir gol kaldı
Elimizden geldiğince emo şanstır buMuro eklenirse kazanç ihtimali varmı?
O bir biri olan maç ya ya 2-2 bitecek ya da 3-1@Muroo1988 özele bak abi acil
Benim için farketmez bir gol atsınlar 😂O bir biri olan maç ya ya 2-2 bitecek ya da 3-1
Şu Bodrum 15'e kadar bir tane YS atsa iyi olacakBenim için farketmez bir gol atsınlar 😂
Ulan iyiki almışız abi 3.5 oran 1.20 düştü oranı Villarreal maçınınŞu Bodrum 15'e kadar bir tane YS atsa iyi olacak
Ulan Bodrum Allah belanı versinGüler misin ağlar mısın tek koldan gitti Şuraya bak ya 4000 küsür veriyordu ya Ulan nereden 3 maç yazdım ben 3 maç biliyordum Yoksa var ya koymuştum ya Ekli dosyayı görüntüle 924561
Kaçıncı kuponda hep tek goll yatışGüler misin ağlar mısın tek koldan gitti Şuraya bak ya 4000 küsür veriyordu ya Ulan nereden 3 maç yazdım ben 3 maç biliyordum Yoksa var ya koymuştum ya Ekli dosyayı görüntüle 924561
Ben bilseydim iki maç alınıyor Ben bunu yapardım zaten bodrum'a girmeyecektim 2 maça girdim normalde 3 maç her zaman yaptırıyor bu 1.90'la sonra Bodrum aşağı doğru indim gördüm ilk yarı bir buçuk üstü 2.05 veriyor diye girdimKaçıncı kuponda hep tek goll yatış
Bak Seninki de tek Golden gitti Böyle bir şey olamaz ya keşke yazdırmasaydık sana onu ben oynamıştım zatenKaçıncı kuponda hep tek goll yatış