- 4,141
- 2,686
- 113
Ulan jojo 24 saat doldu versene şu kotu
Nasıl vermedi anlamadım ya bizeUlan jojo 24 saat doldu versene şu kotu
Tam saat 2 de alıyordum jojoyu her gün 13:45 geçe attı ya tam dolmadı alamadım yada kota dolduNasıl vermedi anlamadım ya bize
Mermi gibi olmalısın kan emici çok yoksa alamazsın yeğenTam saat 2 de alıyordum jojoyu her gün 13:45 geçe attı ya tam dolmadı alamadım yada kota doldu
Dayım nerelerdesin sen ya tanıdınmı beniMermi gibi olmalısın kan emici çok yoksa alamazsın yeğen
Yeğen isim değiştirmiş kişilik değilDayım nerelerdesin sen ya tanıdınmı beni
Oooooo dayı vanilyalı keksin bu alemde teksin seni sevmeyen etek giysin dayıııııııYeğen isim değiştirmiş kişilik değil![]()
Yaş kaç senin yeğen pozitif enerjin her zaman fullOooooo dayı vanilyalı keksin bu alemde teksin seni sevmeyen etek giysin dayııııııı
Tak tak tak kapida kim varr aloo kepce 😄😄Yeğen isim değiştirmiş kişilik değil![]()
83 luyum sksde guxluyum 😂😂😂Yaş kaç senin yeğen pozitif enerjin her zaman full![]()
Kaç gösteriyorum dayıı tahmin et 😂 @Muroo1988 reis biliyorYaş kaç senin yeğen pozitif enerjin her zaman full![]()
Nerde aw ters kelepçe yesek de kurtulsakTak tak tak kapida kim varr aloo kepce 😄😄
Sen çok güçlüsün kardşm83 luyum sksde guxluyum 😂😂😂
26Kaç gösteriyorum dayıı tahmin et 😂 @Muroo1988 reis biliyor
Puhahaha 😂😂Sen çok güçlüsün kardşm![]()
Kor atesler icinde yaniyorum seni benm kadar kimse sevmeyeck biliyorum 😂😂Nerde aw ters kelepçe yesek de kurtulsak![]()
27 28Kaç gösteriyorum dayıı tahmin et 😂 @Muroo1988 reis biliyor
Apo yasliyiz guc bizden gitti akil.lazm 😂Sen çok güçlüsün kardşm![]()
Çok yaklaştın dayıı helal 😂😂 profilemi baktın naptın