- 17,274
- 14,176
- 113
Sen her türlü yakarsın romayıda sen yaktınYesil de yakmisligimiz var 😂
Sen her türlü yakarsın romayıda sen yaktınYesil de yakmisligimiz var 😂
Sihiri orda mk nasil yaslicin cikikci ayhan kor.necla bunlari bilmen lazm 😂😂Körün kendine faydası yok bana nasıl olsun![]()
Garipler yakar yakarsa dunyayi siktir et beni 😂😂Sen her türlü yakarsın romayıda sen yaktın![]()
Şehnaz ablayı bilin mi iyi mallar var elindeSihiri orda mk nasil yaslicin cikikci ayhan kor.necla bunlari bilmen lazm 😂😂
Sidikli bilooo 😂😂😂Şehnaz ablayı bilin mi iyi mallar var elinde![]()
O da benim gibi zayıf@wasil Dayımı merak ettim en çok şimdi bak 😂
Hıyartoların mahoSidikli bilooo 😂😂😂
Muro kilo aldım 53 kilo oldumO da benim gibi zayıf
He o zaman tamam daire paraları biraz azaldı ya ödemeler yemeye başlamışsın 😄😄😄Muro kilo aldım 53 kilo oldum![]()
Şaka bir yana 1 yılda 10 kilo aldım 71 kilo oldum awHe o zaman tamam daire paraları biraz azaldı ya ödemeler yemeye başlamışsın 😄😄😄
Seninde brom canın sıkılırsa gelGununuz sen olsun gardaslarim ✋
Ben de Gün geçtikçe zayıflıyorum nedenseŞaka bir yana 1 yılda 10 kilo aldım 71 kilo oldum aw
Senin de KralGununuz sen olsun gardaslarim ✋
Yemekten dolayı muromBen de Gün geçtikçe zayıflıyorum nedense
Evet Apo kendimizi bitirdik ya allah affetsin ya babadan sonra çok içim yanıyor o yüzden buna daha çok Vurdum KendimiYemekten dolayı murom
Bak simdi @Muroo1988 arabayi yikamaya getrdm resmi atcm plakaya vbakSeninde brom canın sıkılırsa gel
Murom hayat herşeye rağmen devam ediyor ölüm hak o yüzden az rahat bırak kendiniEvet Apo kendimizi bitirdik ya allah affetsin ya babadan sonra çok içim yanıyor o yüzden buna daha çok Vurdum Kendimi
@wasil Sarsılmaz gibidir eminim abiO da benim gibi zayıf