- 62,849
- 32,128
- 113
90'da 7 şuraya bak yaLan Maça bak 00 bitiyor ya hiç oynamasalardı daha iyiydi ya Bu nasıl iştir ya
90'da 7 şuraya bak yaLan Maça bak 00 bitiyor ya hiç oynamasalardı daha iyiydi ya Bu nasıl iştir ya
90'larda 7 1 1 yapsaAbi kendimi kutsayacam en sonunda bende bi gudubetlik var galiba
Hadi aslanım kasımpaşalımısın menemenlimi 😂😂 basss kasımpaşa90'larda 7 1 1 yapsa
Ulan var ya O ikisi gelirse bu yine tek Golden yatarsa var ya kafayı yerim yaHadi aslanım kasımpaşalımısın menemenlimi 😂😂 basss kasımpaşa
Bitti ulan varya şansımız yok vallahi kafayı yersin senin gibi takımınUlan var ya O ikisi gelirse bu yine tek Golden yatarsa var ya kafayı yerim ya
Vergi alıyorlar diye değiştirmiş adam vergiyi ödeyememiş adama 1000 lira at da vergisini ödesin de ismini tekrar alsın 😂İsmine noldu
Amca oğlu nickim markaymış patentini aldılar bende bunu koydum 😂İsmine noldu
15 gündür acim dost olsa size can kurban vallahaVergi alıyorlar diye değiştirmiş adam vergiyi ödeyememiş adama 1000 lira at da vergisini ödesin de ismini tekrar alsın 😂
Hahahahha benim amcaoğlu bu
Sorma Allah lanet etmiş bize@berkays7 amcaoğlu bir yerde harbi tıkanmış şansımız vidanjörcü çağır
Tövbe estağfurullah 😂Sorma Allah lanet etmiş bize
Sağ olasın İyi geceler
Ben calisyom bokus varmi