- 62,695
- 32,034
- 113
Nam Dinh FC 2,5 üst 2.40 orandan alındı 5 dakika önce Bakalım gelecek miJojo ZXVMNSDJ
Nam Dinh FC 2,5 üst 2.40 orandan alındı 5 dakika önce Bakalım gelecek miJojo ZXVMNSDJ
Ulan nasıl bir adamım ya şimdi millet diyecek ki golü gördü Ondan sonra yazdı Allah şahidim bak bugün cuma akşamı neredeyse 1-0'dı Buraya yazdım maça döndüm 2-0 yaptı 😂😂😂Nam Dinh FC 2,5 üst 2.40 orandan alındı 5 dakika önce Bakalım gelecek mi
😂😂 biz biliyoruz abi seni kalbin temiz çevireyim bakalım şu frespin ne verecekUlan nasıl bir adamım ya şimdi millet diyecek ki golü gördü Ondan sonra yazdı Allah şahidim bak bugün cuma akşamı neredeyse 1-0'dı Buraya yazdım maça döndüm 2-0 yaptı 😂😂😂
Yemin ediyorum iki kere oyunu aldı bir şey ödemedi var ya ödeseydin ne biçim ödeyecekti😂😂 biz biliyoruz abi seni kalbin temiz çevireyim bakalım şu frespin ne verecek
Banada ödemedi abi sinirlenmiycem neyseYemin ediyorum iki kere oyunu aldı bir şey ödemedi var ya ödeseydin ne biçim ödeyecekti
Restbet kod adlı yetişemedik yaYemin ediyorum iki kere oyunu aldı bir şey ödemedi var ya ödeseydin ne biçim ödeyecekti
Tam bende kodu kopyalıyordum kota doldu dedi 😂😂😂Restbet kod adlı yetişemedik ya
Lan o oynadığım maça bak ya 2-1 yapmış geri almış golü Ya böyle bir şey yok arkadaş ya İki gündür böyle başıma geliyor buraya yazdığım zaman golü geri çekiyor ya 😂Tam bende kodu kopyalıyordum kota doldu dedi 😂😂😂
🤣 ya bozarsın ya da golü iptal ederlerLan o oynadığım maça bak ya 2-1 yapmış geri almış golü Ya böyle bir şey yok arkadaş ya İki gündür böyle başıma geliyor buraya yazdığım zaman golü geri çekiyor ya 😂
İki gündür böyle oluyor ya maçlarda golü atıyor geri alıyor tam wongeri alıyor golü ya🤣 ya bozarsın ya da golü iptal ederler
Nam Dinh FC bu maç Hakkı 2,5 üstü ya 3-0 yapması lazımdı ya da 2-1 ya Bu nasıl iştir 2 1 yaptı çekti yaİki gündür böyle oluyor ya maçlarda golü atıyor geri alıyor tam wongeri alıyor golü ya
Abi ben sana diyorum gelen kazançları biriktirelim sabırla diyeNam Dinh FC bu maç Hakkı 2,5 üstü ya 3-0 yapması lazımdı ya da 2-1 ya Bu nasıl iştir 2 1 yaptı çekti ya
Harbi biri tuşa basıyor sanki abi 😂😂 sen gelicek diyinceLan o oynadığım maça bak ya 2-1 yapmış geri almış golü Ya böyle bir şey yok arkadaş ya İki gündür böyle başıma geliyor buraya yazdığım zaman golü geri çekiyor ya 😂
Pokerci nerelerdesin gözükmüyorsun bayadırAbi ben sana diyorum gelen kazançları biriktirelim sabırla diye
WonnnnnmHarbi biri tuşa basıyor sanki abi 😂😂 sen gelicek diyince
Tebrikler abiWonnnnnm
Film falan izledim az girmiyim kafam dağılsın dedimPokerci nerelerdesin gözükmüyorsun bayadır
İyi yapmışsın musti takma kafana şapkadan bir şey biz burdayız her zamanFilm falan izledim az girmiyim kafam dağılsın dedim
WonnnnnnWonnnnnm
Vay camdan paraşütle atlayan gelmiş 😂😂Wonnnnnn