- 17,131
- 13,985
- 113
Paraşütsüz diyecektinVay camdan paraşütle atlayan gelmiş 😂😂
Paraşütsüz diyecektinVay camdan paraşütle atlayan gelmiş 😂😂
Aleykümselam Kral adam İyi akşamlarSelamün aleyküm Herkese iyi akşamlar beyler @Muroo1988 baba selamlar
HhhhâhhhaaaaaaParaşütsüz diyecektin![]()
Emrah abi senin kuzenin resmini attı reis dün gördünmü 😂Paraşütsüz diyecektin![]()
Hayırlı akşamlar reisSelamün aleyküm Herkese iyi akşamlar beyler @Muroo1988 baba selamlar
Hahahha az önce gördüm aynı ben maşallahEmrah abi senin kuzenin resmini attı reis dün gördünmü 😂
Tebrikler pala dayı milattan önce 37 den beri takipteyimWonnnnnm
490 aldım 300'lü bir maça girdim Allah belasını versin yattı şu an daha yeni yattı 190'a da özelleri aldım akşam özeller gelirse bir tane güzel olur 😂Tebrikler pala dayı milattan önce 37 den beri takipteyim
Üç defa ağıza üç defa buruna dedim halen abdesti yanlış alıyorsun loo490 aldım 300'lü bir maça girdim Allah belasını versin yattı şu an daha yeni yattı 190'a da özelleri aldım akşam özeller gelirse bir tane güzel olur 😂
Param değil paramız 🤑🤑1000 liradan aşağı çektirmiyor hep böyle gidiyor param var ya
Sen böyle konuşuyorsun allah o günleri gösterecek bak göreceksin Çok güzel büyük bir para koyacağım forumdaÜç defa ağıza üç defa buruna dedim halen abdesti yanlış alıyorsun loo
Sıkıntı yok emom Adamın dibisin senParam değil paramız 🤑🤑
Abi başa Emrah abiyi yaz rolle 😄😊Sen böyle konuşuyorsun allah o günleri gösterecek bak göreceksin Çok güzel büyük bir para koyacağım forumda
Kafamda 4-5 kişi var zaten başka kimse yok kralı yazsın Bana dm'den direkt yönetime bildiririm o günler geldiği zaman 😂Abi başa Emrah abiyi yaz rolle 😄😊
İnşallah lan gardaş elbet bir gün 🕊🕊🕊Sen böyle konuşuyorsun allah o günleri gösterecek bak göreceksin Çok güzel büyük bir para koyacağım forumda
Eyvallah baboşSıkıntı yok emom Adamın dibisin sen