- 3,559
- 2,233
- 113
Aleyküm selam abii günaydınnBu arada herkese günaydın Selamünaleyküm
Aleyküm selam abii günaydınnBu arada herkese günaydın Selamünaleyküm
Günaydın Kral adam yine sıfırla kalktık dün Nasıl yaktı oluyorleve ya Allah belasını versin yaAleyküm selam abii günaydınn
Sorma abi nasıl moralimi bozdu biz gol bekledikçe adamlar gol yedi sinirden güldüm vallahi😂Günaydın Kral adam yine sıfırla kalktık dün Nasıl yaktı oluyorleve ya Allah belasını versin ya
Namussuzlar ya bugün de güzel maçlar var Şu kodları Dün gece de alamadım bugün verir artıkSorma abi nasıl moralimi bozdu biz gol bekledikçe adamlar gol yedi sinirden güldüm vallahi😂
Var üstümüzde kara bulutlar abi doğrulamadıkNamussuzlar ya bugün de güzel maçlar var Şu kodları Dün gece de alamadım bugün verir artık
Jojobet kot atacak sinyal geldiVar üstümüzde kara bulutlar abi doğrulamadık
Gördüm abi dün sabah almıştım en son alırız umarımJojobet kot atacak sinyal geldi
Vermesi lazımGördüm abi dün sabah almıştım en son alırız umarım
Atsın artık 20 liramızı alalım abi 😂Vermesi lazım
Ulan bir 5-6 bin lira ödesen ne kadar güzel olur yaAtsın artık 20 liramızı alalım abi 😂
Bana kodlardan max 2k ödedi yukarısını görmedim abiUlan bir 5-6 bin lira ödesen ne kadar güzel olur ya
300 bin lira ödediğini gördüm caxfixBana kodlardan max 2k ödedi yukarısını görmedim abi)
Bende onu anlamadım abi sene 2023 apartta takıldığım zamanlar tümbette 750 çarpan yakaladım gateste 1 betten 10 k para ödedi bende seviniyorum baktım 1 bete 5 bin katını ödüyormuş 5 bine sabitledi çektim o gün bu gündür oynamadım orada300 bin lira ödediğini gördüm caxfix
Şans ya 12.30 gibi bu kot gelir haBende onu anlamadım abi sene 2023 apartta takıldığım zamanlar tümbette 750 çarpan yakaladım gateste 1 betten 10 k para ödedi bende seviniyorum baktım 1 bete 5 bin katını ödüyormuş 5 bine sabitledi çektim o gün bu gündür oynamadım orada
Gelir abi 1000 oran attı jojo şimdiŞans ya 12.30 gibi bu kot gelir ha
Onlar boş ya eskiden tutturuyordu da şimdi tutturmuyorGelir abi 1000 oran attı jojo şimdi
Ben hiç denk gelmedim ama geldiğini gördüm ama Qarabağı dün akşam görünce maça olan bakışım değişti kahretmesinOnlar boş ya eskiden tutturuyordu da şimdi tutturmuyor
Onun Normalde bir gol atması lazımdı Nasıl atmadı bilmiyorumBen hiç denk gelmedim ama geldiğini gördüm ama Qarabağı dün akşam görünce maça olan bakışım değişti kahretmesin