Spam yap şimdi aldım bemYa yine kot attı alamıyorum hiç almadım ya Bu nasıl iştir ya
Spam yap şimdi aldım bemYa yine kot attı alamıyorum hiç almadım ya Bu nasıl iştir ya
Al muro jojoYa yine kot attı alamıyorum hiç almadım ya Bu nasıl iştir ya
Hiç almadım vermiyor yaAl muro jojo
BNMAJHSFR
ZNCSHVMJK
Spam bile yapmıyor Bu nasıl iştir ya bunun anasını avradını ya hiç almadım yaSpam yap şimdi aldım bem
Yeni atti 5 dk oldu ugras verir be kardesim nasil vermiyor amk pjleriSpam bile yapmıyor Bu nasıl iştir ya bunun anasını avradını ya hiç almadım ya
Çok uğraştım vermedi pollobet gündüz Spin almıştım oyuna girdi 816 ödedi canlıya sordum 2000 yap 500 çek dedi hilgfer oyununa girdim 2020'de bozdum böyle üstüne tıkladım parayı hesaba geçmedi üstüne tıkladığımda patlamamıştı üstüne tıkladım 10 saniye sonra patladı parayı hesaba geçmedi namussuz yaYeni atti 5 dk oldu ugras verir be kardesim nasil vermiyor amk pjleri
ayarlı o oyunÇok uğraştım vermedi pollobet gündüz Spin almıştım oyuna girdi 816 ödedi canlıya sordum 2000 yap 500 çek dedi hilgfer oyununa girdim 2020'de bozdum böyle üstüne tıkladım parayı hesaba geçmedi üstüne tıkladığımda patlamamıştı üstüne tıkladım 10 saniye sonra patladı parayı hesaba geçmedi namussuz ya
Paraya ihtiyac varya her turlu terslik olur iste neyse kismet kardesimÇok uğraştım vermedi pollobet gündüz Spin almıştım oyuna girdi 816 ödedi canlıya sordum 2000 yap 500 çek dedi hilgfer oyununa girdim 2020'de bozdum böyle üstüne tıkladım parayı hesaba geçmedi üstüne tıkladığımda patlamamıştı üstüne tıkladım 10 saniye sonra patladı parayı hesaba geçmedi namussuz ya
Zaten isin icine yapay zeka girdi boku cikti tamamen para tuzagi slotlar vs zeplin falanÇok uğraştım vermedi pollobet gündüz Spin almıştım oyuna girdi 816 ödedi canlıya sordum 2000 yap 500 çek dedi hilgfer oyununa girdim 2020'de bozdum böyle üstüne tıkladım parayı hesaba geçmedi üstüne tıkladığımda patlamamıştı üstüne tıkladım 10 saniye sonra patladı parayı hesaba geçmedi namussuz ya
Ben anlamadım bozdum 10 saniye sonra patladı zaten niye hesaba geçmedi onu anlamadımZaten isin icine yapay zeka girdi boku cikti tamamen para tuzagi slotlar vs zeplin falan
Nasil olsa ispati da yok s... Adami iste bilerek yapilan birsey bence pesine dussen internetine bok atarlarBen anlamadım bozdum 10 saniye sonra patladı zaten niye hesaba geçmedi onu anlamadım
Sen bir tane oran almışsın o da gelecek
Koddan çıkanlarla alabildimYok Onu da almışsın ufak miktar almışsın
Koddan çıkanlarla alabildim
[/QUO şu kodu alamadık ki kapanmadan gündüz alsaydık şu oranı
Günde bir defa alınıyor değil mi kot ben hiç bugün almadım Bana vermedi ya gece kalktımYarın aktif kalır büyük ihtimal ilk kodu beklersen alırsın
Günde 1 çok aralıklı attı ondan alamayanlar son koda abanmistirGünde bir defa alınıyor değil mi kot ben hiç bugün almadım Bana vermedi ya gece kalktım