Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,756
32,071
113
Yeni atti 5 dk oldu ugras verir be kardesim nasil vermiyor amk pjleri
Çok uğraştım vermedi pollobet gündüz Spin almıştım oyuna girdi 816 ödedi canlıya sordum 2000 yap 500 çek dedi hilgfer oyununa girdim 2020'de bozdum böyle üstüne tıkladım parayı hesaba geçmedi üstüne tıkladığımda patlamamıştı üstüne tıkladım 10 saniye sonra patladı parayı hesaba geçmedi namussuz ya

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,250
2,018
113
Çok uğraştım vermedi pollobet gündüz Spin almıştım oyuna girdi 816 ödedi canlıya sordum 2000 yap 500 çek dedi hilgfer oyununa girdim 2020'de bozdum böyle üstüne tıkladım parayı hesaba geçmedi üstüne tıkladığımda patlamamıştı üstüne tıkladım 10 saniye sonra patladı parayı hesaba geçmedi namussuz ya
ayarlı o oyun

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
138
43
Paraya ihtiyac varya her turlu terslik olur iste neyse kismet kardesim

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
138
43
Zaten isin icine yapay zeka girdi boku cikti tamamen para tuzagi slotlar vs zeplin falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...