- 3,561
- 2,235
- 113
Lan beko diyorum bu kim ismine bakmadım bu resimli kişi kim diyorum 😂😂😂😂İkimizde ne kaynatıriz ama
Lan beko diyorum bu kim ismine bakmadım bu resimli kişi kim diyorum 😂😂😂😂İkimizde ne kaynatıriz ama
Kaynatma la cürüm 🤣Lan beko diyorum bu kim ismine bakmadım bu resimli kişi kim diyorum 😂😂😂😂
Musa olsaydı köprüden aşşa atardı arabayı 😂Bugün kaza yaptım indim noldu baba yaa öldüm dedim
O kesin zaten anaaaa derdi 🤣Musa olsaydı köprüden aşşa atardı arabayı 😂
Anaa nereye getirdin bizi amca oğluO kesin zaten anaaaa derdi 🤣
Yapıştır ama ha 🤣Anaa nereye getirdin bizi amca oğlu
Tokatcı 5 k bakiye yaptım. Hadi bir de yatırım yönremlerine bakayım dedim. Seçtiğim tüm yatırım yöntemlerinde dikkatimi çeken hep aynı ibana yatırım istiyor. Allahtan bakalım dedik yoksa çizikHakkında bilgide yok abi sitenin çekim yapan olmuş ama bilmiyorum
İyi dikkat etmişsin dostTokatcı 5 k bakiye yaptım. Hadi bir de yatırım yönremlerine bakayım dedim. Seçtiğim tüm yatırım yöntemlerinde dikkatimi çeken hep aynı ibana yatırım istiyor. Allahtan bakalım dedik yoksa çizik
Geçmiş olsun berkay bişey yok umarımBugün kaza yaptım indim noldu baba yaa öldüm dedim
Sağol dost maddi hasar var resim attım önceki sayfada var durum sağol ilgin icinGeçmiş olsun berkay bişey yok umarım
geçmiş olsunBugün kaza yaptım indim noldu baba yaa öldüm dedim
Sağol dost senin paranı nie ödemedi şerefsizler sponsor olduğu yerler felan yokmu hicgeçmiş olsun
konu açtım abi zaten forumda görmüştürsün illa bak anlarsınSağol dost senin paranı nie ödemedi şerefsizler sponsor olduğu yerler felan yokmu hic
Bakayım lisanslarına şikayet et adı şerefsiz dikte bak parada iyi para anasınıkonu açtım abi zaten forumda görmüştürsün illa bak anlarsın
abi özele gelir misin sana bir şey soram musadenleBakayım lisanslarına şikayet et adı şerefsiz dikte bak parada iyi para anasını
He gördüm. Cana geleceğine mala gelsin boşverSağol dost maddi hasar var resim attım önceki sayfada var durum sağol ilgin icin
Öyle tabi sağol dostHe gördüm. Cana geleceğine mala gelsin boşver