- 6,332
- 2,979
- 113
Naberrr canoYüklenmiyor pardon resim boyutu büyük diyor
Naberrr canoYüklenmiyor pardon resim boyutu büyük diyor
Kes kanka resimiYüklenmiyor pardon resim boyutu büyük diyor
Teşekkür ederim ramizdayi sen naislsinNaberrr cano
DeneyimKes kanka resimi
Dene reis hoşgeldin laa😂Deneyim
Geç veriyim laaDene reis hoşgeldin laa😂
Anladım dostum keyif yerinde ama dimiGeç veriyim laa
Dost 1.30 oluyo dosya gene kabul etmiyo kucuckk yaptım daha yok diyo la
Dost tekrardan geçmiş olsun Allah Beterinden Korusun Sen Bi Sadaka Ver Bence Dost Gerçek ihtiyaç sahibi bul
Öyle yapcam bu arabayı 6 ay önce cüzi miktara aldım pek tutlmauan marka Tata alkollü kaza yapmıştım 120 bin gitti şimdi gene oldu 50-60 daha çıkacak bilmyorm en son CİLDİRCAM sürekli borç harç oluyorDost tekrardan geçmiş olsun Allah Beterinden Korusun Sen Bi Sadaka Ver Bence Dost Gerçek ihtiyaç sahibi bul
Aynı valla yaşamaya çalışıyoruzNe yapalım koşturuyoruz ya sen nasılsın
Agam rabbim beterin den korumuş fazla masraf yok ta sıkışık olunca insan zor geliyorda ödenir beko sen iyisin gerisi mühim değil
Sağol dost iyi düşüncelerin için öyle tabide sıkıntı gene masraf durumsuzluk bakalım nolcak hayirlisiAgam rabbim beterin den korumuş fazla masraf yok ta sıkışık olunca insan zor geliyorda ödenir beko sen iyisin gerisi mühim değil
Aynen öyle agamSağol dost iyi düşüncelerin için öyle tabide sıkıntı gene masraf durumsuzluk bakalım nolcak hayirlisi
Geçmiş olsun , o kadar gitmez 5 10 k en fazla ön tampon zarar görmüş oda plastik parça zaten ucuz olmalıÖyle yapcam bu arabayı 6 ay önce cüzi miktara aldım pek tutlmauan marka Tata alkollü kaza yapmıştım 120 bin gitti şimdi gene oldu 50-60 daha çıkacak bilmyorm en son CİLDİRCAM sürekli borç harç oluyor
Sağol dost kaput sol tarafi çöp arabasinin uzun yeri girdi kaputtada var yaGeçmiş olsun , o kadar girmez 5 10 k en fazla ön tampon zarar görmüş oda plastik parça zaten ucuz olmalı
Kardeşim çok geçmiş olsun
Sağol dost teşekkür ederimKardeşim çok geçmiş olsun