Geçmiş olsın dost canından değerli değil olcağı varmış boşverİyiyim bende arabada var hasar resim atıyorum yuklemiyor buraya dost sağol
Geçmiş olsın dost canından değerli değil olcağı varmış boşverİyiyim bende arabada var hasar resim atıyorum yuklemiyor buraya dost sağol
Sağol dost Allah razı olsun öyle tabi 🙏Geçmiş olsın dost canından değerli değil olcağı varmış boşver
Dostum zaten musibet gelicekti başına moralin de bozuktu olsun maldan çıkmış sana bir şey olmamışArabada var resim attimda yüklenmedi
Sağol dost öyle başımıza hep geliyor anlamadım vallaDostum zaten musibet gelicekti başına moralin de bozuktu olsun maldan çıkmış sana bir şey olmamış
Tekrardan geçmiş olsun beko Allah beterini saklasın dostSağol dost öyle başımıza hep geliyor anlamadım valla
Geçmiş olsunSağol dost öyle başımıza hep geliyor anlamadım valla
Sorma abi 2 3 gündür çıt yokHiçbir şey de yok etrafta
Bizi bereket tanrısı skse yine kendimize gelemeyiz mıraaad feleğe sakso çeksek boşHiçbir şey de yok etrafta
Muroo abime biri büyü yapmış galiba bu ara şansı yokBizi bereket tanrısı skse yine kendimize gelemeyiz mıraaad feleğe sakso çeksek boş
Muroya yapılan büyünün çevrim şartı da vardır şimdiMuroo abime biri büyü yapmış galiba bu ara şansı yok
Ya reis nerden buluyor böyle lafları 😂😂 muroo abi uyuyor galibaMuroya yapılan büyünün çevrim şartı da vardır şimdi
Muro rüyasında matbetten max alıp maldivlerde tatil yapıyorYa reis nerden buluyor böyle lafları 😂😂 muroo abi uyuyor galiba
Bizi de çağırır öyle bir şey olsa dimi @Muroo1988 abim 😁Muro rüyasında matbetten max alıp maldivlerde tatil yapıyor
Akşam damlar burayaBizi de çağırır öyle bir şey olsa dimi @Muroo1988 abim 😁
Güzel bonus bulsak muroo abiye söylesem iyi olurduAkşam damlar buraya
Sağol dost 🙏Geçmiş olsun
Amin dost ilgi ve alakaniza teşekkür ederim hepinize resim yüklüyorum yükleniyor burayaTekrardan geçmiş olsun beko Allah beterini saklasın dost