- 15,855
- 9,788
- 113
O da zevk vermiyo krdsm sen evlimisin la tahirTükürükle
O da zevk vermiyo krdsm sen evlimisin la tahirTükürükle
Demi bı çeki düzen vermek lazimkral uzun soluklu istiyosan forumu bırakıp sosyal hayata yönelmen lazım :d
4 sene önce boşandim 6 sene önce evliydimO da zevk vermiyo krdsm sen evlimisin la tahir
Hangisi daha iyi4 sene önce boşandim 6 sene önce evliydim
aynen reisDemi bı çeki düzen vermek lazim
Gündüz aldım diye bana da vermedi akşamı beklesek akşamki kodlar güzel erkenden yolluyo leş oyunlariJojo'nun Allah belasını versin kodu vermiyor bir türlü ya hiç kot almadım ya
kadife al veya kumaş pantolonJojo'nun Allah belasını versin kodu vermiyor bir türlü ya hiç kot almadım ya
Evlilik tabiki seven sevdiğinle ölsünHangisi daha iyi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Gece gece bela okuma yav al istediğin kot olsunEkli dosyayı görüntüle 921766
İşin kötü yanı gündüz de almadım hiç almadım Bu nasıl oluyor vermiyor yaGündüz aldım diye bana da vermedi akşamı beklesek akşamki kodlar güzel erkenden yolluyo leş oyunlari
Bence şalvar olsun küçük muro sallana sallana gezer böyle yürüdükçe bir o bacağa çarpar bir öbür bacağareis pantolon yorar adamı eşofman olsun rahat rahat
Ben bir tane alamadım ya Bu nasıl iştir Jojo vermiyor yaKot varmı güncel
Verse ne olucak muroo abim paspala bağladı biri mattan 2k çekmiş bize geldimi 2 lira verirBen bir tane alamadım ya Bu nasıl iştir Jojo vermiyor ya
Şans işte anasını satayım böyle bir şey yok alamıyorum ki bir tane alamadım yaVerse ne olucak muroo abim paspala bağladı biri mattan 2k çekmiş bize geldimi 2 lira verir
Günde bir zaten bu saatten sonra rahat alirsinŞans işte anasını satayım böyle bir şey yok alamıyorum ki bir tane alamadım ya
Günde bir tane de hiç almadım bugün beGun
Günde bir zaten bu saatten sonra rahat alirsin