- 861
- 608
- 93
elimden sövmekten başka bir şey gelmiyo bende sövüyom oevlatlarınaAllaha havale edecez napacaz. Ayaklarına muro başkan sıksın onların
Allahsız oevlatları
elimden sövmekten başka bir şey gelmiyo bende sövüyom oevlatlarınaAllaha havale edecez napacaz. Ayaklarına muro başkan sıksın onların
Ula dayı bizim şefo ıraktan sürekli elektronik malzeme getiriyor senin yurtdışı yasağı yoksa takıl ona harbi çok temiz para kazanıyor bende şu sıkıntıları atlatayım gidecemO değil de komple nasıl çektirmiş onu anlamadım
Barcelona yaktı bugun kitapsız takımbu ispanya 2yi napcaz ya beyler
dk 65den beri 1 tane şut çıkmadı maçta ve deplasman liderliğe oynuyor
inanılmaz ya gerçekten
Roll için hazırım heAloooooooooooo
VallaRoll için hazırım he
ispanya bugün alt üst komple değişikti yaBarcelona yaktı bugun kitapsız takım
Bu hafta Öptüler milletiispanya bugün alt üst komple değişikti ya
Bı 400 TL haftalık kayıp var bj de cevirirsek hemen bı rollToparlayacağız bir şekilde ya bir yerden bir çıkış yapacağız ya
yok reis ben öpülmedimBu hafta Öptüler milleti
Kar geçen haftaya aitse. Bu hafta sende opulmussunyok reis ben öpülmedim
kardan zarar yazdı
zaragoza - castellon maçında 1 gol olsa ihya olacaktım bi bok olmadı anasını satayım
bugüne ait reisKar geçen haftaya aitse. Bu hafta sende opulmussun
tinder indir reis ordan düşüyordur başka uygulamalarda vardır ben bilmiyomBeyler bana acil karı lazım uzun soluklu bı iliski yani böyle kuru kuru gecmiyo hayat
Kanka onlar hep kısa vadeli yavtinder indir reis ordan düşüyordur başka uygulamalarda vardır ben bilmiyom
TükürükleBeyler bana acil karı lazım uzun soluklu bı iliski yani böyle kuru kuru gecmiyo hayat
kral uzun soluklu istiyosan forumu bırakıp sosyal hayata yönelmen lazım :dBide tinder gezen karınin pittigi dikislidir