- 62,811
- 32,105
- 113
Hadi yaz Fenerbahçe 2-1 şuraya ya Hakkını ver ya
Ula vazgeç artık yavKime elimize atsak kuruyor ya Bu nasıl iştir ya
Muro başkan baksana ya yine fener batırdı biziHadi yaz Fenerbahçe 2-1 şuraya ya Hakkını ver ya
@semi380Muro başkan baksana ya yine fener batırdı bizi
Bende de hep 1 gol den yatıyor
Muro başkan gibi kafayı yemek üzereyim. Max winle kafayı bozdumBende de hep 1 gol den yatıyor
Ben de öyle kafayı yemek üzereyim Bir tane arkadaş 250 almış onu Orana basmış 2250 çekmiş göndermişler ha orası bizde şans yokMuro başkan gibi kafayı yemek üzereyim. Max winle kafayı bozdum
Hiç sorma fener 1 tane daha atsaydı belki bizde çekecektik.Ben de öyle kafayı yemek üzereyim Bir tane arkadaş 250 almış onu Orana basmış 2250 çekmiş göndermişler ha orası bizde şans yok
O değil de komple nasıl çektirmiş onu anlamadımHiç sorma fener 1 tane daha atsaydı belki bizde çekecektik.
Belki sonradan kupon yaptı çekti sana öyle dedi. Ya da sitenin dalgınlığına gelmiştirO değil de komple nasıl çektirmiş onu anlamadım
Allaha havale edecez napacaz. Ayaklarına muro başkan sıksın onlarınbu ispanya 2yi napcaz ya beyler
dk 65den beri 1 tane şut çıkmadı maçta ve deplasman liderliğe oynuyor
inanılmaz ya gerçekten
HahahahhahhaAllaha havale edecez napacaz. Ayaklarına muro başkan sıksın onların
Aleykümselam Kral adam hoş geldin adamın dibiSelamünaleyküm Güzel İnsanlar @Muroo1988 Allahına Kurban dost
Seni seviyoruz Diye Seni Kıskanan dolu Biz Adam Seviyoruz KardeşimAleykümselam Kral adam hoş geldin adamın dibi
Aleyküm selamSelamünaleyküm Güzel İnsanlar @Muroo1988 Allahına Kurban dost
Biliyorum biliyorum Kral Farkındayım her şeyin adamsın 😄😄😄😄😄😄😄Seni seviyoruz Diye Seni Kıskanan dolu Biz Adam Seviyoruz Kardeşim