Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nebka488

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
295
121
63
Neyse ben gideyim biraz daha adam vurayım zaman geçmiyor daha fatura kesimine 2 gün var 😁😁

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Kıymetli maden işlemlerine gidip altın al sonra tekrar aynı yerden sat sonra direkt ibana çek, satarken gramla işlem yap ibana çekerken de masrafi içinden alıyor onu hesaplayarak çek mesela 875 varsa 800 cek
Bende olmuyo kanka o

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,240
10,319
113
6 saat olmak üzere zumabet tövbe bedava kod verse de almam bir daha, benden yatırım alma imkanları zaten yok.

Çekimi iptal edip başka yöntemle de veremiyorsun. Destek de iptal etmiyor çekimi. Habire ilettik hızlandırılması için gibi baştan savma cevaplar.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
6 saat olmak üzere zumabet tövbe bedava kod verse de almam bir daha, benden yatırım alma imkanları zaten yok.

Çekimi iptal edip başka yöntemle de veremiyorsun. Destek de iptal etmiyor çekimi. Habire ilettik hızlandırılması için fibi baştan savma cevaplar.
Bana da aynısını yapmışlardı IP demişlerdi ödememişlerdi kafalarına göre ödüyorlar ödemiyorlar bugün söylüyorum sağlam diyor millet

nebka488

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
295
121
63

Çekimi iptal edip başka yöntemle de veremiyorsun. Destek de iptal etmiyor çekimi. Habire ilettik hızlandırılması için gibi baştan savma cevaplar.
Yapacak birşey yok 2fa aç her ihtimale karşı bazen siteler korumasız hesaplari rulette patlatıyorlar çekimi iptal edip basıyorlar sonra siz yapmışsiniz diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...