- 62,694
- 32,031
- 113
Yapı KrediCepbank eğer garanti Bankası ise atmye gitmeden uygulama üzerinden hesabına çekebilirsin diye biliyorum en son öyleydi şuan nasıl bilmiyorum
Yapı KrediCepbank eğer garanti Bankası ise atmye gitmeden uygulama üzerinden hesabına çekebilirsin diye biliyorum en son öyleydi şuan nasıl bilmiyorum
Limitin varsa nakite çevirebiliyorsunHay sen bende de var ya internet alıyor mu Oradan salla kazan 😄😄😄
MisalCepbank en son 10 sene önce kullandım, paycell var ordan karta aktarılabilir bakiyeyle anlık altın gümüş al sat sonra hesabına havale et
Kıymetli maden işlemlerine gidip altın al sonra tekrar aynı yerden sat sonra direkt ibana çek, satarken gramla işlem yap ibana çekerken de masrafi içinden alıyor onu hesaplayarak çek mesela 875 varsa 800 cek
Bende olmuyo kanka oKıymetli maden işlemlerine gidip altın al sonra tekrar aynı yerden sat sonra direkt ibana çek, satarken gramla işlem yap ibana çekerken de masrafi içinden alıyor onu hesaplayarak çek mesela 875 varsa 800 cek
Bu faturalı hatlara mı veriyorKıymetli maden işlemlerine gidip altın al sonra tekrar aynı yerden sat sonra direkt ibana çek, satarken gramla işlem yap ibana çekerken de masrafi içinden alıyor onu hesaplayarak çek mesela 875 varsa 800 cek
EvetBu faturalı hatlara mı veriyor
Bende olmuyo kanka o
EvetBu faturalı hatlara mı veriyor
Benimki faturali değil ki
Once karta aktarman lazim
O nasilOnce karta aktarman lazim
Karta aktar yazan yerde . Kart yoksa Kart oluştur de sanal kartO nasil
Yok olmuo neyse setKarta aktar yazan yerde . Kart yoksa Kart oluştur de sanal kart
Bana da aynısını yapmışlardı IP demişlerdi ödememişlerdi kafalarına göre ödüyorlar ödemiyorlar bugün söylüyorum sağlam diyor millet6 saat olmak üzere zumabet tövbe bedava kod verse de almam bir daha, benden yatırım alma imkanları zaten yok.
Çekimi iptal edip başka yöntemle de veremiyorsun. Destek de iptal etmiyor çekimi. Habire ilettik hızlandırılması için fibi baştan savma cevaplar.
Yapacak birşey yok 2fa aç her ihtimale karşı bazen siteler korumasız hesaplari rulette patlatıyorlar çekimi iptal edip basıyorlar sonra siz yapmışsiniz diyorlar6 saat olmak üzere zumabet tövbe bedava kod verse de almam bir daha, benden yatırım alma imkanları zaten yok.
Çekimi iptal edip başka yöntemle de veremiyorsun. Destek de iptal etmiyor çekimi. Habire ilettik hızlandırılması için gibi baştan savma cevaplar.