- 62,694
- 32,034
- 113
Ya bunların sülalesini ya Böyle bir şey olamaz matı da alamıyorum Bu nasıl
Bende alamadım abiYa bunların sülalesini ya Böyle bir şey olamaz matı da alamıyorum Bu nasıl
Bugün 0 geçirdim ya böyle bir şey yok Bugün 0 geçirdim ya böyle bir şey yok yaBende alamadım abi
Bizde öyle abi zuma ters köşe yapmaz umarımBugün 0 geçirdim ya böyle bir şey yok Bugün 0 geçirdim ya böyle bir şey yok ya
Elimi attığım yer kurudu bugün usta zarar üstüne zararBugün 0 geçirdim ya böyle bir şey yok Bugün 0 geçirdim ya böyle bir şey yok ya
Kimliği bile doğrulama dı daha iptal etti tekrar yükledim 4 saat olucakDünya yoğunluk olsun 2.5-3 saattir işleme bile alınmayan çekim mi olur?
Approve etseler çekimi zaten 3rd party psp'de iş. Şimdiye kadar 37464 kere gelmişti çekimler. Internal checklerini bekliyoruz. Demek ki yeterince backoffice çalışanları yok. Bir de ilk çekimim Zumabet'ten. Rezil bir kullanıcı deneyimi.
Söyleseydin ya kanka bana zumadan çekince atardıkHay anasını satayım ya Bir 500 bulamadım Şuraya bir yatırayım ya deli olacağım ya
Ya dedim belki bulurum ya kovalıyorum yaSöyleseydin ya kanka bana zumadan çekince atardık
ilk defa jojoyu aldım benTam bir k**** site jojobet var ya ulan kaç la alamıyorum ya
Bana da vermedi bugün hiç şimdikini verdi zar zorTam bir k**** site jojobet var ya ulan kaç la alamıyorum ya
Ne kadar ödeme yaptıilk defa jojoyu aldım ben![]()