- 62,820
- 32,108
- 113
Abi senin sohbet yeride işgal ettik kusura bakma
İki buçuk altı oynadın değil mi Sen içinden geçiyordu yafener bitti
Abi senin sohbet yeride işgal ettik kusura bakma
İki buçuk altı oynadın değil mi Sen içinden geçiyordu yafener bitti
yok içimden geçen oyduda son para riske giremedimİki buçuk altı oynadın değil mi Sen içinden geçiyordu ya
Bol şansyok içimden geçen oyduda son para riske giremedim
baselt üst bekliyorum şimdi
eywBol şans
geçen sene iyiydi bu fred form yakalasa genduziyle iyi orta saha aslındaUlan fred senin gibi topçunun aq ben hiçmi bi insan top oynamaz
Yok fredden cacık olmaz ismail zamanında oynadı sonra yattıgeçen sene iyiydi bu fred form yakalasa genduziyle iyi orta saha aslında
ismaili mert hakan bozduYok fredden cacık olmaz ismail zamanında oynadı sonra yattı
Gönder gitsinDoğrulama istiyor zumabet kimlik resmi tapu 😂
Gönderdim abi bakalım ne olacakGönder gitsin
Bana kriptolu biri lazım bir 500 o hesaba attırmam lazım onu çekmem lazımGönderdim abi bakalım ne olacak
Abi bi arkadaş vardı yardımcı olurum diye sana diyorduBana kriptolu biri lazım bir 500 o hesaba attırmam lazım onu çekmem lazım
bende var kriptoBana kriptolu biri lazım bir 500 o hesaba attırmam lazım onu çekmem lazım
Hemen atabiliyor musun Kral Benim siteye yoksa 48 saat bekleyecek miyiz böyle bir kural çıkarmışlar doğru mu site diyor CepBank da olur diyor CepBank sıkıntılı mı acaba sen cepbank'tan ayıkıyor musunbende var kripto
cepbank 5 6 yıl önce kullanıyodum artık sıkıntılıdır o yöntemHemen atabiliyor musun Kral Benim siteye yoksa 48 saat bekleyecek miyiz böyle bir kural çıkarmışlar doğru mu site diyor CepBank da olur diyor CepBank sıkıntılı mı acaba sen cepbank'tan ayıkıyor musun
kripto bankadan yatırırsan bekletiyor 48 saat hangi siteye kaç atıcaksın senHemen atabiliyor musun Kral Benim siteye yoksa 48 saat bekleyecek miyiz böyle bir kural çıkarmışlar doğru mu site diyor CepBank da olur diyor CepBank sıkıntılı mı acaba sen cepbank'tan ayıkıyor musun
Mobil bankacılıktan işlem yapıyormuşum anlattı biraz bana site benim anlamadığım şu bana diyor ki yakınınızdan birinin telefon numarası alacak kişi olarak yazılacak sonra siteye dönülecek cepBank uygulaması üzerinden yani sitedeki formu dolduracaksınız ATM'den finans primi çekecek ee nasıl geçecek bu kardeşim ın alıcı kişiyi yaptım mobil bankacılıkta mesela site nasıl hesaba geçecek Kendi hesabına ben onu anlamıyorumcepbank 5 6 yıl önce kullanıyodum artık sıkıntılıdır o yöntem
Wetıngo 500 atılacak minimum 500 o Kriptokripto bankadan yatırırsan bekletiyor 48 saat hangi siteye kaç atıcaksın sen