- 3,561
- 2,235
- 113
Yapma be muro abi hay şansıma keşke fenere oynasaydıkFener o maçı 3-2 alacak
Yapma be muro abi hay şansıma keşke fenere oynasaydıkFener o maçı 3-2 alacak
Ya belli olmaz ben Öyle tahmin ediyorum ya toptur bu maddeakot atacak ha Ona göre ayık olYapma be muro abi hay şansıma keşke fenere oynasaydık
Kod yerinde çoğu aston villa diyor ama abi bakıcazYa belli olmaz ben Öyle tahmin ediyorum ya toptur bu maddeakot atacak ha Ona göre ayık ol
Sana göre değil sen güzel insan değil misin diyosun yoksaEvet güzel insanların muhabbet yeri
Güzel insanların yeri i*** insanların yeri değil burası İbni insanları zaten burada tutmuyorum direkt ters tepiyorum onlara her zaman gel sıkıntı yok KralSana göre değil sen güzel insan değil misin diyosun yoksa
Eyvallah 😄Güzel insanların yeri i*** insanların yeri değil burası İbni insanları zaten burada tutmuyorum direkt ters tepiyorum onlara her zaman gel sıkıntı yok Kral
Sen nba oynuyo muydun ben mi yanlış hatırlıyorum dost sanki kuponunu görmüştümBol kazancınız olsun beyler @Muroo1988 baba Yüzümüz ne zaman gülecek bizim 😄
Bende aynı şekil abi 1 2 dk sonra aktif oluyormuş öyle diyen var ozaman spamlamak lazımmış 5 dk spam atmak gerekiyormuşMat saniyede girdik alamıyoruz ya Bu nasıl saniyede girdik alamıyoruz ya Bu nasıl iştir ya
Spamlamaktan parmağımı kıracağım a**** 5 dakikadır değil 10 dakikadır spamlıyorumBende aynı şekil abi 1 2 dk sonra aktif oluyormuş öyle diyen var ozaman spamlamak lazımmış 5 dk spam atmak gerekiyormuş
Cansın muro abi 😂 mat insanın psikolojisini bozar boşver vermezse takılmaSpamlamaktan parmağımı kıracağım a**** 5 dakikadır değil 10 dakikadır spamlıyorum
Allah belasını versin ya 10 dakika spamladım ya parmağımızı kıracağız neredeCansın muro abi 😂 mat insanın psikolojisini bozar boşver vermezse takılma
Cansın muro abi 😂 mat insanın psikolojisini bozar boşver vermezse takılma
Yatırımsız 500 ÇekimBANKOSkor çabukBankobet
bankobet177.com
Bence 2-1 fener alacak 1 kırmızı çıKacakKeşke senin dediğini yapsaydık be reis astona bastık