- 63,273
- 32,372
- 113
Sen almışsın işte 1 lira lazım
Sen almışsın işte 1 lira lazım
Muroo abi yapması lazım bir şeyler valla adam uğraşıyor gece gündüz yıldı artıkHe yaw hiç sorma dost baksaa
Valla dost sözüm var ona ne zaman vursam parayı görecem onu da işte kısmet olmuyor. Candır muroMuroo abi yapması lazım bir şeyler valla adam uğraşıyor gece gündüz yıldı artık
Evet güzel insanların muhabbet yeri
Belge onaylatmıyor ki baksanaSende fakirsin bizim gibi dostum
1 lira para yok şuraya bak ya deli olacağım ya eve alışveriş yapalım dedik 1 lira para yok yaBelge onaylatmıyor ki baksana
Muro bu site dolandırıcı olabilir mi ya1 lira para yok şuraya bak ya deli olacağım ya eve alışveriş yapalım dedik 1 lira para yok ya
Değil kral Çok araştırdımMuro bu site dolandırıcı olabilir mi ya
Sen düşünüyorsun üstad site hakkındaMuro bu site dolandırıcı olabilir mi ya
Boşuna düşünmeyin ödüyor ya çeken arkadaş var daha önce gece buradaydı kendisiSen düşünüyorsun üstad site hakkında
Beni sevmeyen birkaç adam var Onlar bildiriyordur Emin ol sıkıntı yokBundan sonra konu dışında konuşan herkesi bildirecem.
Aynen onunda işi napsin skma caniniBeni sevmeyen birkaç adam var Onlar bildiriyordur Emin ol sıkıntı yok
Shellac banladı ama sıkıntı yok hak ettik adam uyarıyor muhabbet etmeyi
Yok Kral ya burada 3 tane mod var Başkan Daimon shellac şimdiye kadar buradayım Hiçbir kere bunları kin gitmedim Çünkü adamlar işini yapıyor kin Çok adamlar oldu benim kızdığım nokta o sevmeyenler var ya karşıma çıkamıyor karı gibi arkamdan bildiriyorAynen onunda işi napsin skma canini
Yok shellac görevini yapıyor ne dese haklı ama adamlar kaçtır sohbet ediyor bildirmiyoruz 1-2 defa dışında adam geliyor direk wp mi bırası yazıyorBeni sevmeyen birkaç adam var Onlar bildiriyordur Emin ol sıkıntı yok
Shellac banladı ama sıkıntı yok hak ettik adam uyarıyor muhabbet etmeyi
Ben kod olunca direk sana atarım burdan boşverYok Kral ya burada 3 tane mod var Başkan Daimon shellac şimdiye kadar buradayım Hiçbir kere bunları kin gitmedim Çünkü adamlar işini yapıyor kin Çok adamlar oldu benim kızdığım nokta o sevmeyenler var ya karşıma çıkamıyor karı gibi arkamdan bildiriyor
Boş ver adam deme Onlara adam değil kiYok shellac görevini yapıyor ne dese haklı ama adamlar kaçtır sohbet ediyor bildirmiyoruz 1-2 defa dışında adam geliyor direk wp mi bırası yazıyor
Adamsın sıkıntı yok Kral ben telegram'dan alıyorum kodu zaten benim kod konusunda fazla işim yok kiBen kod olunca direk sana atarım burdan boşver