- 3,607
- 2,281
- 113
Mobil bankana giriyorlar sıkıntı abi valla şikayet varda gördüm çünkü bir iki taneÖdüyormuş Kral ödüyormuş biraz geç ödüyor ama ödüyor zaten 350 lira yatırım istiyor CepBank bu CepBank nasıl yapıyor
Mobil bankana giriyorlar sıkıntı abi valla şikayet varda gördüm çünkü bir iki taneÖdüyormuş Kral ödüyormuş biraz geç ödüyor ama ödüyor zaten 350 lira yatırım istiyor CepBank bu CepBank nasıl yapıyor
QR KOD OLUYOR CEP BANKÖdüyormuş Kral ödüyormuş biraz geç ödüyor ama ödüyor zaten 350 lira yatırım istiyor CepBank bu CepBank nasıl yapıyor
ATM'den gidip yapamıyor muyum CepBank Opera değil Opera ayrı CepBank ayrıMobil bankana giriyorlar sıkıntı abi valla şikayet varda gördüm çünkü bir iki tane
Neyse 350 Ayarlarım ben ya sıkıntı yok şu CepBank yatırmayı nasıl yapıyoruz onu öğrenmeye çalışıyorumQR KOD OLUYOR CEP BANK
Kolay abi cepbank da mobil ödeme riske girilmez baya sürüyor abi yani 350 lira bir şey deil de okadar bekletip ödemezse koyarNeyse 350 Ayarlarım ben ya sıkıntı yok şu CepBank yatırmayı nasıl yapıyoruz onu öğrenmeye çalışıyorum
Ödüyor çok araştırdım kimlik de talep edebilirmiş dedim hiç sıkıntı yok mailden yazmıştım dönüş olduKolay abi cepbank da mobil ödeme riske girilmez baya sürüyor abi yani 350 lira bir şey deil de okadar bekletip ödemezse koyar
Yok abi bu farklı bende yatırmadım hiç mobil bankacılıktan yatırılıyor da nasıl bilmiyorum başka ödeme yöntemi yokmuWettigo567
Kripto var opera var Opera yatırmamYok abi bu farklı bende yatırmadım hiç mobil bankacılıktan yatırılıyor da nasıl bilmiyorum başka ödeme yöntemi yokmu
Abi canlı destekte arazi modun da iletişime geçeceğimiz kişi de yokKripto var opera var Opera yatırmam
Bağlanıyor Kral bağlanıyor ben bağlanıyorum canlı destek diye yazıyorum bot çıkıyorAbi canlı destekte arazi modun da iletişime geçeceğimiz kişi de yok
Gördüm abi hesabı onayladınmı senBağlanıyor Kral bağlanıyor ben bağlanıyorum canlı destek diye yazıyorum bot çıkıyor
Önce hesabı onayla abi bence çekim gün içerisinde geliyormuş öyle diyorGördüm abi hesabı onayladınmı sen
Hesap onaylat diyorsun da istemedi ki benden şimdi geldim Daha yeni ya işim vardı dışarıdaÖnce hesabı onayla abi bence çekim gün içerisinde geliyormuş öyle diyor
Ulan adamsın var ya yazmışsın sıkıntı yok Kral inşallah erken gelir ya ben de bir yere para yatıracağım vallahi şimdi kalktım ben de uyumuşum en son buradaydım ya 2 3 saat önce belki 4 saatMurom benim konum konuşmaya kapatıldı halen ayni benim durum
Sen kripto'dan benim hesaba para atabilir misin site hesabımaMurom benim konum konuşmaya kapatıldı halen ayni benim durum
Hahahahahhaahaha kim unutur akşamki muhabbetiHatırlarmisiniz dün bı kupon yapmıştım 30 saniyede 40 sayı çıkmıştı vaybe