- 17,075
- 13,931
- 113
Benim ilk çekim değil ondan mı acaba yatırım olmayana göndermiyor yazmışlarMilletin çekimi Geldi seninki işlemi alınmamış Ulan var ya 😄
Benim ilk çekim değil ondan mı acaba yatırım olmayana göndermiyor yazmışlarMilletin çekimi Geldi seninki işlemi alınmamış Ulan var ya 😄
Dedim sana apo dayıBenim ilk çekim değil ondan mı acaba yatırım olmayana göndermiyor yazmışlar
Buradan Ben bir tek çekemedim ya bir kere yaptım ıp' dedi sildi namussuzBenim ilk çekim değil ondan mı acaba yatırım olmayana göndermiyor yazmışlar
Bana da gönderseler ne iyi olur haaBuradan Ben bir tek çekemedim ya bir kere yaptım ıp' dedi sildi namussuz
Seyfi Doğanay AralardaBana da gönderseler ne iyi olur haa
Apo dayı 100 tl at çevir 100 tl yi çekBana da gönderseler ne iyi olur haa
Seninle ayağa kalkacağız ya az kaldıApo dayı 100 tl at çevir 100 tl yi çek
100 tl hangi yöntem ileApo dayı 100 tl at çevir 100 tl yi çek
İnşallah muroo abi biz yamyamlık yapsaydık başka yerlerde olurduk şimdiSeninle ayağa kalkacağız ya az kaldı
Yakısmaz bize Evet gerek yok bize yakışmaz kalkacağız elbetİnşallah muroo abi biz yamyamlık yapsaydık başka yerlerde olurduk şimdi
Apo dayı kripto 50 tl bile atılıyor baktım100 tl hangi yöntem ile
Yakışmaz abi bakalım durum ne gösterecekYapraklı Evet gerek yok bize yakışmaz kalkacağız elbet
Allah büyüktürYakışmaz abi bakalım durum ne gösterecek
Kripto yok bende yeğen inşallah silmez buluruz bir çaresiniApo dayı kripto 50 tl bile atılıyor baktım
HshshshhshsKripto yok bende yeğen inşallah silmez buluruz bir çaresini
Yarın yine imza var anasını avradınıKripto yok bende yeğen inşallah silmez buluruz bir çaresini
Zuma grubunda silmişler falan diyorlar aw bize gülmek yasakHshshshhshs
Bilmiyorum ki kimlik yüklesene belki gönderirZuma grubunda silmişler falan diyorlar aw bize gülmek yasak
Ben geçen seferde yüklemedim göndermiştiBilmiyorum ki kimlik yüklesene belki gönderir