- 3,655
- 2,308
- 113
Beraber koyarız muroo abi 🤣 inşallahİnşallah alır harçlığını koyarsınız cebinize
Beraber koyarız muroo abi 🤣 inşallahİnşallah alır harçlığını koyarsınız cebinize
Beraber koyarız muroo abi 🤣 inşallah
[/QUOTE o senin hakkın kral benim hakkım değil sen Oynamışsın Bizim paramız diyemez öyle diyenlere uyuz oluyorum
Yeter kral at kıyaklı kafa kağıdını yeterbu zuma çekim için sadece kimlik ön yetiyor mu beyler canlı bağlanamadım
İşin gücün rast gitsin inşallah kardeşim bunu unutmam emin ol@Emrah1313 Oldu dimi emo abi
Eyvallah emo abi ne demek muroo abi beni bilirİşin gücün rast gitsin inşallah kardeşim bunu unutmam emin ol
ms10.5 ü korner dedim 80 e kadar gelirse yüklerim belgeleri bakalım sağolasınYeter kral at kıyaklı kafa kağıdını yeter
Git keyfine bak yemeğini yeYemek felan yiyim ben sabahtan beri bir şey yemedim abi tv felan izleyim gudubet gibi odadan çıkmadım 🤣
Gelsin paramizÇekim verdim öderse öder aw
Daha gelmedi paramızGelsin paramiz
Bizim paramız demi para demedigine göre tamammmDaha gelmedi paramız
bende kaç gündür kod alıyoruz yok böyle birşey yokUlan var ya bugün nasıl yapamadım bir şey ya
Para olmayınca çok güzel maçlar oluyor para olunca olmuyorbende kaç gündür kod alıyoruz yok böyle birşey yok
Lan daha işleme almamışlarPara olmayınca çok güzel maçlar oluyor para olunca olmuyor
Milletin çekimi Geldi seninki işlemi alınmamış Ulan var ya 😄Lan daha işleme almamışlar